Bez džínové sukně se na jaře neobejdete

Sponzorované odkazy:

Bez džínové sukně se na jaře neobejdete

Málokterá látka je tak oblíbená jako právě denim, nebo chcete-li džínovina. Bez džínových kalhot, šortek a sukní si neumíme naše šatníky již ani představit. A co teprve džínové bundičky! Každoročně jsou na jaře nejoblíbenějším kouskem dívek i dam džínové sukně – a má to spoustu důvodů!

Džínová sukně je z pevného materiálu, který vás během chladného jarního rána zahřeje, ale není vám v ní odpoledne příliš horko. A je jedno, zda zvolíte klasickou modrou džínovinu, anebo dáte přednost džínové sukni bílé, anebo dokonce černé! Ve všech budete vypadat fantasticky.

S čím džínové sukně kombinovat?

Džínové sukně se snadno kombinují s topy, tílky, ale i bílými halenkami. Prominou i povadlejší bříško, anebo to, že je pro dnešek vynesete s bílými keckami. Džínové sukně noste také s lehkými pulovry, či roláky. Špatně nebudou vypadat ani s klasickými kardigany a trenčkoty. Džínová sukně je univerzálním kouskem do šatníku a rozhodně by neměla chybět ani v tom vašem.

A co délka džínové sukně?

Je důležité zda zvolíte mini, midi, anebo maxi? Vůbec ne! Zvolte délku, která bude lichotit vaší postavě a bude vyhovovat vašemu životnímu stylu.

Jaké střihy džínových sukní jsou oblíbené?

Můžete si vybrat z různých střihů moderních džínových sukní: rovné, zúžené, áčkové, goletové a kruhové. Zajímavě vypadají džínové sukně na knoflíky, zavinovací modely a samozřejmě šik varianty s větracím otvorem patří k nejžhavějším trendům. Vysoký pas je nutností pro midi džínové sukně a modely pod kolena. Novinkou jsou džínové sukně v asymetrickém střihu, anebo překvapivě s volánky. Mezi teenagery se nedá dopustit na džínové sukýnky s laclem. Ale pozor – nosí se s jednou kšandou povolenou, aby se ležérní styl dovedl k dokonalosti.

Pomalu se však opouští od zdobení rifloviny kamínky, výšivkami, či falešným potrháním. To si nechte na nějakou další jarní sezónu. Můžeme dát ruku do ohně za to, že se tyto trendy vrátí doslova jako bumerang.

FOTO:

cz.pinterest.com/pin/217­369119508184367/,

cz.pinterest.com/pin/558­798266259353022/,

cz.pinterest.com/pin/121­878733659822131/,

cz.pinterest.com/pin/987­97785554643025/.

Článek Bez džínové sukně se na jaře neobejdete byl publikován dnes v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Petra Havlíková. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...