Co si zabalit na romantický víkend?

Sponzorované odkazy:

Co si zabalit na romantický víkend?

Máme tu jaro a s ním oblíbené cestování v podobě eurovíkendů, či romantických víkendových pobytů. Slavíte výročí, či si potřebujete se svou milovanou polovičkou připomenout doby, kdy jste chodili po městě zamilovaní jako dvě hrdličky? Pak vás jistě zajímá, co si s sebou do kufru zabalit.

My vám s tímto problémem v našem článku rádi pomůžeme. Muži toto příliš neřeší, rozhodně si nedělají hlavu s tím, které tričko či košile na vás udělají větší dojem. Upřímně jim závidím! Ale my ženy musíme myslet na všechno. Krásné sexy prádlo, oblečení na procházku, na romantickou večeři, také oblečení pro případnou nehodu. O to větší starosti budete mít, když vás někdo na takový víkendový výlet pozval, a vy nevíte, zda nepůjdete někam na túru, či do divadla. A kufry nejsou nafukovací! To víme všechny…

Začněme tím jednodušším. Sbalte si kosmetiku a drogerii. Make-up, mýdlo, šampón, kondicionér, tělové mléko, potřeby na odlíčení, hřeben, kartáček a pastu na zuby. Neuděláte chybu, pokud na vášnivou noc přikoupíte voňavý masážní olej, abyste si s partnerem mohli dopřát erotickou masáž. Má-li váš hotelový pokoj velkou vanu, přidejte perličkové vůně do koupele, pěnu, nebo koupelové bomby. Fantazii se meze nekladou.

A co si sbalit za oblečení?

Určitě nové erotické prádélko, sexy noční košilku, chybu neuděláte ani pohodlným oblečením, do kterého se v pokoji převlečete, až přijdete z výletu. Máte-li v plánu navštívit hotelové SPA – bazén, vířivku – nezapomeňte si přibalit plavky.

V kufru by nemělo chybět ani elegantní oblečení na večer. A pohodlné a přitom pěkné oblečení na procházky po památkách. Je-li váš hotýlek v srdci hor, určitě spíše využijete funkční a hřejivé kousky.

Nezapomeňte si také nabíječku na telefon, a pokud je váš výlet oslavou výročí, zabalte alespoň maličký dáreček pro vašeho partnera.

Článek Co si zabalit na romantický víkend? byl publikován dnes v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Petra Havlíková. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...