Povánoční slevy si užijme!

Tagy:  slevy, výprodeje, slevové akce, zlevňování, oblečení, doplňky, výhodné nákupy, povánoční slevy

Sponzorované odkazy:

Povánoční slevy si užijme!

Období po Vánocích je podobně štědré jako Vánoce samotné. Jakmile totiž skončí svátky, dostaví se zlevňování zboží, které má nalákat pokud možno co nejvíce lidí. Povánočních slev se rozhodně vyplatí využít, ale je dobré, vědět jak na to.

Obchody se předhánějí

Slevy v období ledna dosahují 20ti, 30ti, ale i 50ti až 70ti procent. Nastává tedy podobné období jako během srpna, kdy máme šanci profitovat na letních výprodejích. Slevy jsou značné a výběr oblečení se velmi rychle zužuje. Přesto se obvykle nezlevňuje oblečení jednorázově, ale v několika vlnách. Někdy tedy vyčkávání neuškodí. Správným využitím povánočních slev je tedy možné pořídit si potřebné věci například za polovinu ceny. Je však známo, že ve slevách lidé utratí ještě více peněz, než by utratili za oblečení v plné ceně. Tento fakt má opodstatnění ve vášni, kterou český národ ke slevám chová. Pokud chcete obohatit šatník a neublížit přitom peněžence, držte se několika snadných rad.

Jak neutratit více, než jsme chtěli

Před nákupem je vždy dobré zamyslet se nad tím, co si koupit potřebujeme a jakou částku jsme ochotni za nákup vydat. V obchodech se pak můžeme držet pouze sektorů se zbožím, které potřebujeme a nenecháme se rozptýlit zbytečnostmi. Rozhodně se vyplatí vyvarovat se nákupů, které nás lákají pouze svou nízkou cenou. Za věci, které stejně nebudeme nosit, to jsou vyhozené peníze. Obchody navíc zkouší nejrůznější triky na zákazníka. Vždy je nutné zkontrolovat každou konkrétní cenovku, jelikož i ty samé boty v jedné barvě mohou být dvakrát dražší než boty druhé barvy. Během výprodejů může v obchodech nastat značný chaos, nebojte se proto využít pomoci personálu.

Obchodníci nás nenechají chladnými, autor: Rob GregObchodníci nás nenechají chladnými, autor: Rob Greg

Využijte slev k výměně šatníku

V období slev je skvělé to, že nakoupíme zboží za zlomek ceny. Je dobré pečlivě vybírat a důkladně hodnotit poměr cena – kvalita. S dodržováním tohoto jednoduchého pravidla můžeme vyrazit do obchodů a nakoupit si kompletně nový šatník. Před takovým rozhodnutím je dobré alespoň trochu se zamyslet nad novým stylem, který náš šatník bude mít. Pak si sepišme seznam věcí, které v šatníku rozhodně nesmí chybět. Držme se seznamu, aby byl šatník vyvážený a mohl ihned nahradit ten starý. Nezapomínejme na kalhoty, sukně, vršky a doplňky.

Článek Povánoční slevy si užijme! byl publikován 11. ledna 2010 v 00.00 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Šárka Rychtářová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...