Výhodné letní slevy oblečení

Tagy:  Letní slevy oblečení, výprodeje, Hannah

Sponzorované odkazy:

Výhodné letní slevy oblečení

S létem se za chvíli budeme pomalu loučit a stejně tak i prodejci se s koncem léta rozloučí s gigantickými slevami, které právě teď vrcholí. Musíme se tak rozloučit s letním zbožím, které musí uvolnit místo teplejším oděvům pro následující sezonu.

Všude kolem dokola nás lákají obrovské barevné cedule upozorňující na slevy padesát až sedmdesát procent. S prvními slevami jsme se v obchodech setkali již v červnu, byly však mnohem nižší než teď. V první vlně jsme si mohli pořídit spíše jarní oblečení, zato s blížícím se koncem prázdnin jsou to už i plavky, sluneční brýle, žabky nebo pantofle.

Obrovské slevy, které přilákají každého zákazníkaObrovské slevy, které přilákají každého zákazníka

V mezinárodních módních sítí, jako jsou H&M nebo New Yorker můžete ve slevové části obchodu nakupovat celý rok. Ovšem v období letních slev je to hotová pohádka.

Co je vybrat?

Ve slevách se často objevují extravagantní kousky, proto si velmi pečlivě rozmyslete, jestli jste na ten určitý model dost odvážná nebo jestli by nebylo výhodnější koupit si nadčasový kousek, který tolik nepodléhá módním trendům a vydrží ve vašem šatníku i několik sezon.

Na druhou stranu, pokud se vám líbí nějaký odvážný model a je za velmi výhodnou cenu, kupte si ho. Na večírku v něm zazáříte, a pokud vám pak bude ležet ve skříni, nebude vám to líto, protože vás nestál tolik peněz.

Letní výprodej oblečeníLetní výprodej oblečení

Dále zde najdete také méně běžné velikosti. To znamená, pokud máte normální postavu, ve slevě v plném proudu nebo na konci slevové akce, jen velmi zřídka najdete něco pěkného na sebe ve správné velikosti.

Nadčasové věci, které si bez váhání pořiďte

Jsou to věci, které tvoří základ vašeho šatníku – bílá košile, černé kalhoty, sukně, sako, lodičky nebo také džíny, jednoduchá trička v oblíbených barvách.

Z barev se nebraňte oranžové hořčicové a velbloudí, které využijete na podzim.

Co se týče vzorů, pokud jste to již neudělaly, nakupte si do zásoby oděvy se zvířecím vzorem, s proužkem nebo puntíkem, s květinovým potiskem, využijete je i příští rok.

Něžná krajka jen přechází z jedné sezony do druhé – bude podzimním hitem.

Trička a tuniky … ty se budou nosit asi pořád. Správně zvolený střih prodlouží a vyzdvihne ženské přednosti.

Na co ve víru slevové vášně nesmíte zapomenout, to je spodní prádlo. Tyto malinkaté kousky textilu podléhají módním trendům jen v detailech. Můžete si vybírat podle své fantazie a nálady – něžné krajkové, nevinné bílé, divoké červené nebo klasické černé.

Zábavné nákupyZábavné nákupy

Na co si dát pozor

Nedostatek informací

Smíchané zlevněné a nezlevněné zboží

Bez možnosti porovnání cen – cena před a po zlevněné

Zlevněné oblečení nemusí být výhodný kup

Špatně vypočítaná sleva obchodníkem

Zboží bez konečné ceny

Výrobek je označen původní cenou a slevou v procentech. Konečnou cenu se dozvíte až u pokladny.

TIP !!! 60% – ní sleva v Hannahu, které bude trvat až do 12. září 2010

Bundy HannahBundy Hannah Košile a mikiny HannahKošile a mikiny Hannah Sukně a kraťasy HannahSukně a kraťasy Hannah Funkční prádlo HannahFunkční prádlo Hannah

Článek Výhodné letní slevy oblečení byl publikován 21. srpna 2010 v 00.00 v rubrice Nákupy. Autorem článku je Jana Arnoštová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...