Luxusní podprsenky

Tagy:  podprsenky, spodní prádlo, Astratex, push-up, krajkové, bardotka, nevyztužené podprsenky, vyztužené podprsenky, odepínací ramínka, bezešvé podprsenky, sportovní podprsenky, velikost podprsenky

Luxusní podprsenky

Prsa jsou předností každé ženy. Nezáleží na tom, jakou máte velikost, ale na vašem vkusu, jak dokážete vaše přednosti zdůraznit. Podprsenky slouží k tomu, aby vám zakryly případné chyby, oživily vaše proporce, zvedly vám sebevědomí, cítila jste se pohodlně a nebo byla opravdu sexy.

Podprsenka CarmelitaPodprsenka Carmelita

Podprsenky

Podprsenky by měly být základní výbavou každé ženy. Jejich smyslnost, elegance a vášeň probudí city nejen v každém mužském pohlaví, ale navíc dodají překrásný zážitek z celého dne kterékoliv z žen. Podprsenky sice nejsou při nošení vidět, ale jen ten pocit, že víme, jaká krása a elegance se nám schovává pod svrchní vrstvou oblečení, nám dodává pocit sebevědomí a toho, že jsme sexy.

Podprsenka Jessica DaliaPodprsenka Jessica Dalia

Správná velikost

Myslíte si, že neumíte správně vybrat velikost? Nezoufejte. Na internetových stránkách prodejce najdete přehledné tabulky s vysvětlením velikostí. Sami si tak můžete váš hrudník přeměřit a zvolit tu správnou podprsenku, která bude vyhovovat jenom vám.
Menším prsům vyhovují typy push-up, které udělají vaše prsa plnější a větší. Naopak ženám s velkým poprsím se doporučují spíše uzavřené podprsenky se širokými ramínky, které váhu prsu lépe rozloží a ramínka se vám nebudou nepříjemně zařezávat.

Podprsenka LS1390Podprsenka LS1390

Typy podprsenek

Existují nejen krajkové podprsenky, ale také vzorované, hladké, push up, bardotky, bez kostic, sportovní, vyztužené, nevyztužené, bezešvé, dále s odepínacími ramínky, se širokými ramínky, zapínáním vpředu apod.
Hladké bezešvé podprsenky se hodí spíše pod přiléhavá trička, naopak pod volnější trička volte klidně krajkové nebo různě vzorované podprsenky.
Světlé odstíny – bílá nebo tělová barva se hodí pod světlé oblečení, tmavá pod tmavé či černé.
Bardotka – jedná se o podprsenku tzv. balconette. Takovou podprsenku poznáte tím, že má široce rozestavěná ramínka. Efekt, který získáme při nošení je, vyzvednutí a úplné zaokrouhlení vrchních partií prsů tak, jako by byly položeny na tácu nebo byly něčím podepřeny.
Nevyztužené podprsenky – jsou podprsenky bez kostic, které se vyrábějí v několika typech a střizích. Zajišťují vám pouze minimální zpevnění. Nejvíce se hodí na sport, hodně pevná prsa a nebo na spaní.
Vyztužené a tvarované podprsenky – mají formované nebo šité košíčky z molitanu, které vám zaručí správné uložení a tvarování prsou.
Bezešvý typ – je tepelně formovaný typ podprsenky, co mění rovný tvar materiálu ve vypouklý tvar košíčku. Tento střih podprsenky se nejlépe hodí k nošení pod tričko či jiné hladké a přiléhavé topy.
Push-up – je bezvadný typ podprsenky, který dokáže vytvořit pocit většího a plnějšího poprsí. Podprsenky mají kostice a polštářky, které vaše poprsí zvedají nahoru.
Zapínání vpředu – jak je patrné již z názvu, podprsenky tohoto typu mají zapínání mezi prsy. Ženy si tento typ podprsenek oblíbily hlavně proto, že usnadňují její oblékání a svlékání.
Odepínací ramínka – tento typ podprsenek má široké využití. Ramínka lze připínat několika způsoby, např. si tuto podprsenku můžete obléknout i pod halenky, které mají holá záda, topy s jedním ramínkem, hlubokým výstřihem apod. Naopak podprsenky bez ramínek mají silikonové nebo gumové pásky, které jsou umístěny dovnitř podprsenek. V takovém případě vám podprsenka nebude klouzat po těle dolů.
Sportovní podprsenky – chrání ženy před poškozením prsní tkáně a umožňují vám zpevnění prsou při jakémkoliv sportu.

Podprsenka GiftPodprsenka Gift

Buďte sexy v překrásném spodním prádle a i Vy získejte ten krásný pocit sebevědomí a luxusu z kousku oblečení, který není vidět.

Článek Luxusní podprsenky byl publikován 21. ledna 2010 v 16.00 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Mgr. Eva Gomelská. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...