Podprsenky Triumph

Tagy:  podprsenky, spodní prádlo, Triumph, push-up, kostice, kojící podprsenky

Podprsenky Triumph

Společnost Triumph byla založena v roce 1886 bratry Gottfriedem a Michaelem Braunovými v Heubachu (Württembersko, Německo) a velice brzy se ujala vedení na evropském trhu spodního prádla. Pro dámy vyrábí velice kvalitní a pohodlné spodní prádlo.

Triumph

Značka Triumph by se dala charakterizovat jako vysoce kvalitní a luxusní prádlo pro každou ženu. Tato značka nabízí nejen podprsenky, ale také kalhotky Triumph, string kalhotky, korzety, podvazkové pásy, body, stahovací spodní prádlo, plavky apod. Pokud tedy nevíte, kde si zakoupit pohodlnou podprsenku, doporučujeme vám právě tuto značku plnou pohodlí – Triumph.

Kolekce W-Triumph

Lace Sensation – tato podprsenka je s kosticemi a dokáže se přizpůsobit každému pohybu. Nejen že perfektní sedí a drží tvar, ale navíc zajišťuje výborný pocit při nošení. Tento typ podprsenky je v nabídce až do velikosti košíčků E.
Tender Desire – je druh luxusní podprsenky s pohodlnou inovativní kosticí, která se taktéž dokáže přizpůsobit každému pohybu. Ženám dokáže vykouzlit sexy poprsí.
Sexy Feelings – jak už sám název napovídá, tato podprsenka je velice sexy. Je lehce průhledná, doplněná o nádhernou krajku.
Delicate Romance – podprsenka s krajkou a kosticí, která je dostupná v různých barvách.
Comfort Minimizer – tento typ podprsenky ocení převážně dámy, které mají bujnější poprsí a rádi by ho alespoň opticky zmenšily. Funkční podprsenka Comfort Minimizer zmenší vaše prsa až o jednu velikost košíčku.

Tyrkysová push-up podprsenka, autor: liewcfTyrkysová push-up podprsenka, autor: liewcf

Kolekce WHP – Triumph

Retro Sensation – vyztužená podprsenka s kosticí, která je k dostání v černé a bílé barvě.
Lace Sensation – luxusní podprsenka s kosticí, která je k dostání až do velikosti E a výše.
Tender Desire – luxusní vyztužená podprsenka s kosticí, která je ozdobena výšivkou, mašličkou a lehce i krajkou.

Sexy krajková podprsenka Triumph, autor: liewcfSexy krajková podprsenka Triumph, autor: liewcf

Kolekce WHU – Triumph

Tempting Feelings – push-up podprsenka pro sexy dekolt. Má vyjímatelné vycpávky a k dostání je v různých velikostech.
Feelings – tento typ podprsenky má napevno zapracované vycpávky a push-up efekt vykouzlí z vašeho dekoltu opravdu zázraky.
Party Curves – push-up podprsenka se zajímavým střihem a napevno zapracovanými vycpávkami.

Zajímavý střih podprsenky Triumph, autor: liewcfZajímavý střih podprsenky Triumph, autor: liewcf

Kolekce N – Triumph

Pokud nemáte ráda vyztužené podprsenky s kosticemi, tato kolekce je to pravé pro vás.
Elastiform Stretch – je typ podprsenky, která je bez kostic a díky svému pohodlnému střihu se budete cítit velice komfortně a spokojeně.
Kojící podprsenka Mamabel Micro – je nepostradatelná podprsenka pro každou kojící maminku. Podprsenka je bez kostice, hladká a vhodná i pro přiléhavé oblečení.

Kojící podprsenka TriumphKojící podprsenka Triumph

Všem ženám se zalíbí tyto značkové podprsenky Triumph. Jsou k dostání snad v každé barvě a střihu. Každé ženě vykouzlí dokonalý a sexy dekolt. Podprsenky Triumph jsou k dostání v různých velikostech a v nabídce si tak vyberou ženy s každým tvarem poprsí.

Článek Podprsenky Triumph byl publikován 29. srpna 2011 v 12.30 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Mgr. Eva Arnicanová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...