Mnohobarevný rok 2010

Tagy:  streetwear, džíny, kalhoty, barvy, špičaté výstřihy, sukne, mini sukně, roury, zipy, zdrhovadla, legíny

Sponzorované odkazy:

Mnohobarevný rok 2010

Víte, jaké trendy budou pro letošní rok pro nás ty pravé? Oživte vaše šatníky streetwear módou, kalhoty, sukněmi, vestami, tzv. blusóny, legíny, skládanými mini sukněmi, špičatými výstřihy atd. Co bude pro letošní rok opravdu IN se dozvíte v následujícím článku.

Co je hitem sezóny?

Pokud jste se pustili do vyklízení vašeho šatníku, pamatujte na to, že velice IN budou bavlněné výrobky, lněné, ale také hedvábné, které se postarají o překrásný lesk a ladné splývání. Trendem pro rok 2010 je pěkná a čistá postava doplněna o různé detaily jako dekorativní barevné pásky, síťoviny, šněrování, výšivky, přezky, poutka, zipy a jiná zdrhovadla, očka, proužky, kapsy atd.
V módě se stávají trendy nápadná a vzorovaná trička, velké potisky, puky na kalhotech a vzor rybí kostry.

Streetwear

Jestliže patříte do skupiny lidí, kteří se rádi oblékají do streetwear oblečení, měli byste vědět, že rok 2010 ponese prvky 80. let. Přehlídková mola a ulice plná lidí budou zářit hlavně sukněmi, vestami a bluzóny. Neprohloupíte, pokud se zahalíte do nápadných a výraných triček s kontrastním řazením barev. Mladé dívky a štíhlé dámy budou vypadat naprosto dokonale v legínách, které se postarají o zvýraznění vašich křivek.
Mladá móda se nechala inspirovat prvky motokrosu a sportu (tenisu)co to znamená? Nebojte se zdrhovadel, velkého množství kapes na bundách, ale i kalhotách. Obléci se můžete do krátkých sukní a polokošilí. Pozor si dávejte na volbě výstřihu. Absolutně out budou lodičkové výstřihy, přednost dejte těm špičatým.
Další inspiraci pro váš šatník hledejte např. v oblasi surfu.
Co se týče barev v oblasti streetu, dejte přednost bílé.

Džíny v roce 2010

Džíny budou chic snad každý rok. Zakupte si autentické džíny bez umělých příměsí. Měkčí a kvalitnější materiál se postará o jasnější barvy. Loňský rok dával zelenou efektu oprání po celé délce nohavic. Letošní rok tento efekt zúžil, objevuje se hlavně na švech a kapsách.
Do popředí se dostávají proužkované kalhoty, rybí kostra a lněné denimy. V siluetách se prosazuje trend zeštíhlování a jen mírně rozšířené nohavice. Pro dívky nastupují zase tzv. „roury“, ovšem to nemění nic na stálé oblíbenosti širokých nohavic s širokými kapsami. I džíny se začínají vyrábět ve stylu cargo, s přezkami, zdrhovadly, zipy a očky. Pro dívčí modely jsou připraveny barvy jako růžová, fialová, žlutá a pink. Pro dívky jsou určeny i barvy neonové.

Shrnuto a podtrženo

Jedním z poznávacích prvků sezóny 2010 budou barvy. Dlouho nebyla sezóna v módě tak mnohobarevná jako bude letos na jaře a v létě. Dalším hitem budou výrazné lesklé prvky v oblečení.
Parky z 80. let jsou opět hitem, ale jsou z ultralehkých materiálů. Platí = sexy horní díly a spodek ležérnější. Svůdnost na horním dílu navozují kapkovité a špičaté výstřihy. Základem letního oblečení budou zkrácené kalhoty spolu s barevnými a kontrastními tričky.

Článek Mnohobarevný rok 2010 byl publikován 28. ledna 2010 v 07.00 v rubrice Nákupy. Autorem článku je Mgr. Eva Gomelská. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...