Zimní bundy Horsefeathers

Tagy:  bundy, Horsefeathers, zimní bundy, streetwear, snowboarding, skateboarding, board, sportovní, teplé, technické parametry, sport, zima

Sponzorované odkazy:

Zimní bundy Horsefeathers

Horsefeathers je značka známá převážně mladou generací. Tato značka představuje kvalitní a stylové oblečení pro skateboarding a snowboarding.

Historie

Značka Horsefeathers vznikla v roce 1994, i když historie značky se datuje již do roku 1989. Začalo to tím, že dva kanadští spolužáci začali navrhovat vlastní design na oblečení jako jsou trička a mikiny. Právě v těchto letech byl snowboard v úplných začátcích. Tito zakladatelé začali navrhovat oblečení pro snowboarding a skateboarding. Již v roce 1992 se jejich značka uchytila ve světě a u nás v Čechách o dva roky později.

Kompletní katalog

Značka Horsefeathers nabízí nejen trička, mikiny, a bundy (zimní), ale také celou řadu doplňků jako jsou např. pásky, peněženky, čepice, kšiltovky a mnoho dalších. Veškeré nabízené zboží této značky najdete na jejich oficiálních webových stránkách www.Horsefeathers.cz. Tento internetový obchod je neustále doplňován o nové kolekce a zboží. Pokud rádi nakupujete zlevněné zboží, i tady si přijdete na své. Na stránkách se neustále obnovuje sekce výprodejového sortimentu za neuvěřitelné ceny.

Pánská zimní bunda Horsefeathers, Leon, autor: Horsefeathers.czPánská zimní bunda Horsefeathers, Leon, autor: Horsefeathers.cz

Zimní bundy

Značka Horsefeathers nabízí k prodeji nejen jarní a podzimní bundy, ale také aktuálně zimní bundy. Toto oblečení je známo svou kvalitou a již zmíněným jedinečných a zajímavým designem. Najdete zde oblečení na hory, do města, do extrémních podmínek či jen tak pro volný čas.
Zimní bundy Horsefeathers se dají rozdělit do čtyřech základních skupin. Platinum, Diamond, Sapphire a Quartz. A čím se tyto bundy liší? Pojďme se na to podívat.

Bundy Quartz

Tato skupina zimních bund se liší od ostatních hlavně použitým materiálem a funkčností. Jsou více zateplené a určené spíše do hor či do chladného počasí do města. Bundy skupiny Quartz dobře ochrání proti chladu, sněhu a dešti. Technické parametry těchto bund jsou: 2000 mm vodní sloupec a 2000 prodyšnost.

Pyxis, autor: Horsefeathers.czPyxis, autor: Horsefeathers.cz

Bundy Sapphire

Tyto bundy jsou speciálně navrženy na jízdu na snowboard – tedy na horské podmínky. Sapphire bundy jsou velice kvalitní a pohodlné. Poskytují ochranu i v extrémním chladnu. Technické parametry těchto bund jsou: 6000 mm vodní sloupec a 6000 prodyšnost.

Castor, autor: Horsefeathers.czCastor, autor: Horsefeathers.cz

Bundy Diamond

Tato linie bund zahrnuje propracované snowboardové bundy. Na výběr je z nepřeberného množství barev a designů. Technické parametry jsou 15000 mm vodní sloupec a 10000 prodyšnost.

Taurus, autor: Horsefeathers.czTaurus, autor: Horsefeathers.cz

Bundy Platinum

A jako nejlepší řada zimních bund je Platinum Line, která obsahuje nejtechničtější snowboardové bundy. Technické parametry jsou 20000 mm vodní sloupec a 20000 prodyšnost.

Článek Zimní bundy Horsefeathers byl publikován 28. listopadu 2010 v 00.00 v rubrice Pánská móda. Autorem článku je Mgr. Eva Arnicanová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...