Softshellové bundy

Tagy:  Softshellové bundy, bundy, dámské bundy, pánské bundy, dětské bundy, funkční oblečení, sportovní, sport

Sponzorované odkazy:

Softshellové bundy

Patříte mezi příznivce a fanoušky sportu? Rádi se věnujete jakýmkoliv outdoorovým aktivitám? Nezáleží vám, jestli je venku teplo nebo zima? Co víc dodat? Právě Vám jsou určeny tzv. Softshellové bundy.

Kvalita na prvním místě

Všechny Softshellové bundy jsou vyrobeny ze speciálního a kvalitního materiálu, který vás ochrání před chladnem, vlhkem, větrem … zkrátka před všemi nepříznivými vlivy počasí. Tyto bundy jsou vyrobeny z takového vrchního materiálu, který nepropustní ani kapičku vody. Tato funkce se jmenuje tzv. voděodpudivá impregnovaná vrstva.
Další věc, kterou zajisté oceníte jsou lepené švy, nepromokavé zipy, nebo bezešvé kapsy.
Bundy mají speciální větrání v podpaží a stahování rukávů na suchý zip. Tyto funkce zajisté ocení nejen sportovci, ale i běžní laici. Navíc všechny bundy mají odepínací kapuci.

Výprodej dámských bund, autor: Altisport.czVýprodej dámských bund, autor: Altisport.cz

Moderní bundy

Softshellové bundy jsou navrhovány tak, aby šly vždy s dobou a s módou. Jsou nejen tzv. elegantně-sportovní a nesmírně pohodlné. I v tomto chladném počasí můžete obléci pouze tričko a bundu a můžete si být jisti, že vám chladno nebude. Už nemusíte nosit několik vrstev oblečení, ale stačí se opravdu spolehnout na kvalitní a funkční softshellovou bundu.
Tyto bundy jsou určeny všem věkovým kategoriím. Oblečete nejen sebe, ale také i své ratolesti. Pokud máte o softshellovou bundu zájem, můžete se např. podívat na internetové stránky Altisport, které mají veškeré softshellové bundy skladem a doručí vám je do 24 hodin.

Dětské softshellové bundy

Dětské softshellové bundy jsou k dostání v různých velikostech – od vel.110 až 164. Vybrat si můžete z různých barev a vzorů. Letošní sezónu jsou absolutním hitem odstíny červené, vínové a bordó barvy. Stejně tak jako dámské či pánské softshellové bundy, tak i dětské jsou ušity z kvalitního materiálu a voděodpudivé impregnované vrstvy, která vaše dítě ochrání nejen před deštěm, ale i hustým sněžením.

Bunda softshell dětská NORDBLABC, autor: Altisport.czBunda softshell dětská NORDBLABC, autor: Altisport.cz

Výprodej dámských bund

Už jste o tom slyšeli? Velký výprodej Softshellových bund! No není to paráda. Pojďme se společně podívat, jaké bundy čekají právě na Vás.
Bundy nejsou nikterak poničeny, ale pouze se jedná o loňské modely, které jsou zlevněny až o 30%.
Samozřejmě si můžete zakoupit bundy i z nových kolekcích. Bundy jsou vysoce kvalitní a navíc za přijatelné ceny. Některé typy bund se dají použít celoročně, záleží pouze, jaký typ si vyberete. Jestli se zimní podšívkou, s fleecem, lehké, s větráním či bez apod.

Softshellová bunda dámská 4×4 NORDBLANC, autor: Altisport.czSoftshellová bunda dámská 4×4 NORDBLANC, autor: Altisport.cz
Nordblanc bunda softshell dámská, autor: Altisport.czNordblanc bunda softshell dámská, autor: Altisport.cz

Pánské bundy

Pánové, vybírejte. Stačí se podívat nejen na internetové stránky, ale i do vaší oblíbené prodejny se softshellovými bundy. Uvidíte, že neodejdete s prázdnou.
Černé, šedivé, zelené, modré, ale i vínové, červené,oranžové, se vzory či bez. Nabídka je opravdu široká.

Softshellová bunda pánská 4×4, autor: Altisport.czSoftshellová bunda pánská 4×4, autor: Altisport.cz
Softshellová bunda pánská NORDBLANC NBSSM1807 CITRÓNOVÝ KRÉM, autor: Altisport.czSoftshellová bunda pánská NORDBLANC NBSSM1807 CITRÓNOVÝ KRÉM, autor: Altisport.cz

Článek Softshellové bundy byl publikován 29. listopadu 2010 v 00.00 v rubrice Sportovní oblečení. Autorem článku je Mgr. Eva Arnicanová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...