Jarní dámské bundy

Tagy:  bundy, jarní bundy, jarní, sáčka, sako, dámské, šály, šátky, baloňáky

Sponzorované odkazy:

Jarní dámské bundy

Jaro je za dveřmi a my pomalu „odhazujeme“ péřové kabáty, bundy s kožešinkou a hřejivé bundy za baloňáčky, sáčka a lehké jarní bundičky. V následujících řádcích se dozvíte, jaké střihy jsou absolutní bombou pro letošní sezónu a samozřejmě, která barva je ta nejlepší. V neposlední řadě nesmíme zapomenout ani na hravé jarní doplňky.

Baloňáky a sáčka

Je čas baloňáků, lehkých bundiček a sáček. Letošní sezóna 2011 přináší nové kombinace. Klasický černý nebo béžový baloňák se vám bude hodit nejen ke kalhotám a džínům, ale také ke kratším šatům. Naprostou jedničkou je barva velbloudí srsti, ivory a smetanově bílá. Pokud se vám podaří sehnat jednobarevný kabátek, který bude lehce zdobený prošíváním nebo bude se zajímavým límcem, máte vyhráno. K naprosté dokonalosti ho dovede už jen správně zvolený doplněk – např. lehká šálka nebo šátek.
Pokud chcete jít s dobou a po boku módních návrhářů, zkuste absolutní klasiku mezi trenčkoty. Britská kostka je to pravé!

Přírodní barvy jsou IN, autor: goforit5Přírodní barvy jsou IN, autor: goforit5

Barevné jaro

Také se těšíte, až uvidíte kvést květiny, zelenkavý trávník a rašící pupeny na stromech? Aniž byste si to uvědomila, automaticky se začnete oblékat do barevného oblečení. Stejně jako příroda, tak i Vy se budete probouzet ze zimního spánku. Vsaďte na zelenou, fialkovou, vínovou, růžovou a fuchsiovou barvu.
Co dál bude IN? Vzory a motivy různých tvarů a velikostí. Chybu rozhodně neuděláte, pokud si obléknete lehkou puntíkatou bundu nebo kostkovaný baloňák.

Sáčka na jaro

Sáčka patří více jak mezi jarní, spíše mezi letní svršek. Ale nepředbíhejme, existuje i široká škála jarních sáček. Pofrčí klasické nebo kratší střihy, které více zdůrazní vaší ženskou postavu. Sáčko je to pravé k sukni nebo ke kalhotám. Postará se o to, aby zdůraznil váš pas.
Krátká sáčka sluší snad každé ženě. Podporují ženskou postavu. Jsou naprostou bombou v jarním šatníku. Obzvláště okouzlující jsou saka z ne příliš běžných materiálů. Nejlépe uděláte, pokud si pořídíte sako s dominantním prvkem – velkým páskem, výraznou klopou, stehy nebo obšívanými kapsami. To zkrátka musíte mít i Vy!

Vsaďte na drobné detaily jako výšivky, autor: jessjamesjakeVsaďte na drobné detaily jako výšivky, autor: jessjamesjake

Elegance především

Víte, co byste měla ze svého šatníku naopak vyřadit? Loňské lesklé bundičky a modely. Lesklá sáčka letos nefrčí. Pokud ale toužíte po mírném lesku, vsaďte na doplňky. Šálky, šály nebo šátky jsou to pravé k jarní bundě. Své okolí omámíte něžným šifonem, anebo hedvábím. Nezapomínejte zvolit správnou barevnou kombinaci. Pozor si dávejte také na detaily u šátků. Dopřejte si kolem sebe záplavu květin a krajek!

Lesklá mini kabelka a béžový kabátek, autor: goforit5Lesklá mini kabelka a béžový kabátek, autor: goforit5

Článek Jarní dámské bundy byl publikován 12. března 2011 v 00.00 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Mgr. Eva Arnicanová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...