Oblečení vhodné do práce

Tagy:  oblečení do práce, práce, elegantní oblečení, ležéřní oblečení, legíny, svetry, doplňky, ozdoby vlasů, květiny do vlasů, čelenky, pásky

Sponzorované odkazy:

Oblečení vhodné do práce

Snad každá žena, která chodí do práce, se někdy vyskytla v situaci, kdy ráno nevěděla, co si na sebe obléknout. Jestli zvolit tmavší kostýmek, džíny, sukni nebo společenské kalhoty…
Pamatujte na to, že do práce nemusíte chodit oblékaná jako kancelářská myška, ale jako šik dáma, která ví, co je moderní a trendy.

Ležérní a sportovní styl

Přestože se říká, že nejlepší je, obléknout se do práce spíše ležérně a nebo sportovně, nemusí tomu vždy být pravdou. Tzv. dress code, nebo-li ležérní styl už není úplně IN. I když některé firmy stále musí dodržovat striktnější předpisy v nošení elegantního oblečení, neznamená to, oblékat si pouze jednobarevné kostými nebo “nudné” halenky apod.
Nechte vyniknout svou ženskost a dejte všem najevo vaše nálady a pocity na základě dobře zvoleného oblečení a barevné kombinace. Dejte do popředí vaší ženskost a šarm.

Co ano a co ne?

Co určitě do kanceláře nepatří? Riflová minisukně, vysoké kozačky a styl oblékání “Pretty women”. Mnohem více na sebe upozorníte pozornost decentní sukní nebo kalhoty v trendy střihu a barevné kombinaci. Zapomeňte na vytahaná trička a raději zvolte elegantní tuniku nebo chic top. Vytahané svetry a zašedlý či sepraný oděv nechte raději u vás ve skříni.
Naprosto dokonale, přitažlivě a stále decentně, budete vypadat v legínách, lodičkách a tunice nebo delšímu svetru, či pletených šatech. Nezapomínejte také na vhodné doplňky. Je jasné, že kabelku v práci odložíte do skříňky nebo na věšák, proto musíte myslet na takové doplňky, které s vámi budou po celou pracovní dobu. Jedná se např. o vhodné pásky, šperky, ozdoby vlasů, boty apod.
Opravdu trendy jsou klasické čelenky do vlasů nebo květiny, které jsou stále více a více od nerozeznání s těmi skutečnými.

Nebojte se kombinovat

Letošní sezóna, stejně tak i ta minulá, dala zelenou všem barvám a barevným kombinacím. Tuto sezónu se krásně daří černobílým elegantním modelům, ale také kombinací pestrých barev s černou. Už jste např. zkusila černo žlutou kombinaci? Možná se vám na první pohled bude zdát fádní a nudná, ale opak je pravdou.

Trendy pro rok 2010

Nesmírně trendy jsou sukně a šaty v délce ke kolenům. Co se týče střihů, zvolte buď úzké s vyšším pasem nebo u kolen mírně se rozšiřující. Sukni lze doplnit upnutým topem nebo elegantní halenkou, v chladných podzimních dnech určitě nepohrdneme stylovým kabátkem, sáčkem nebo trendy svetrem.
Jestliže ráda nosíte šaty, můžete si pořídit takové, které jsou vhodné na den i do společnosti. Takové šaty mohou mít i dlouhé rukávy, což je poněkud neobvyklé.
Ale pamatujte na to, co je zakryté, je tajemné, na toto jednoduché pravidlo nikdy nezapomínejte!

Článek Oblečení vhodné do práce byl publikován 23. února 2010 v 07.00 v rubrice Nákupy. Autorem článku je Mgr. Eva Gomelská. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...