Jak se rychle upravit do práce?

Tagy:  vzhled, krása, make up, rtěnka, lesk na rty, řasy

Sponzorované odkazy:

Jak se rychle upravit do práce?

Naprosto každý někdy zažil situaci, kdy zaspíte, potřebujete jít ráno před prací k lékaři, musíte odvést děti do školy nebo se postarat o jiné povinnosti, a to ideálně tak, abyste na 8 hodinu již seděli v práci. Život je zkrátka někdy plný stresu a zmatků, proto není čas ztrácet čas. Muži to mají poměrně jednoduché, neboť na sebe hodí oblíbené sako a kalhoty a mohou vyrazit. Žena si sice může večer připravit outfit, nicméně nalíčit se a učesat také chvíli zabere. Nechcete, aby na vás každý okamžitě poznal, jak krušné ráno jste měli? pak se naučte rychle nalíčit a upravit tak, abyste vše stihli a ještě u toho vypadali naprosto senzačně.

Použijte make up tisíciletí

Nanášení make upu není taková hračka, jak by se mohlo stát a ty ženy, které si to myslí, mají obvykle na obličeji spoustu nepříjemných fleků, které jsou známkou nesprávné práce s podkladem. Klasický make up by se měl ideálně nanášet štětcem nebo houbičkou, do pokožky se vklepávat za pomocí velmi pomalých a jemných pohybů. Máte ale na toto ráno čas? Pokud je vaše odpověď obvykle ne nebo absolutně ne, pak si obstarejte make up nového tisíciletí, který je revoluční novinkou a pravděpodobně vám bude připomínat výrobek z kosmu. Jedná se totiž o kvalitní make up v rozprašovači, který na obličej a dekolt aplikujete během několika vteřin. Stačí pár stříknutí a jemné mikro částěčky make upu se pravidelně rozprostřou po pokožce, okamžitě zasychají a nedělají nepěkné fleky ani skvrny. Make up snadno zakryje nedostatky, pupínky, červené žilky a také kruhy pod očima, které jsou často velmi viditelné i při použití speciálního korektoru. A kde tento zázrak můžete pořídit? Například od značky Dior, která je v zakoupení jak na internetu, tak ve všech parfumeriích Sephora, Douglas a Marionaud. Další make up v rozprašovači seženete od značky Estee Lauder, a to již za 490 korun na e-shopu MACYS.COM.

Autor: MACYS.COMAutor: MACYS.COM

Krásná i bez líčení očí

Málo která žena se obejde bez nalíčených očí a především bez použití řasenky, která je prostě nutností. Ale i to vám ráno může zabrat několik drahocenných minut, které by vám ve výsledku mohly chybět. Řešením jsou řasy semipermeabilní, díky kterým budou vaše oči výrazné, krásně upravené, a to po celých 24 hodin. Vyberte si ideálně variantu aplikace řasa na řasu, kdy jsou umělé řasy neuvěřitelně přirozené. Rozhodně se vyplatí vybrat si ověřený kvalitní salon a trochu si připlatit. Řasy poté budou přirozené a vydrží i delší dobu.

Místo rtěnky objemový lesk

Pokud se rozhodnete používat rtěnku, zapomeňte na to, že si rty přejedete během několika sekund. Práce s rtěnkou vyžaduje přípravu a chvíli strpení, jinak budete připomínat spíše cirkusového klauna. Nemáte čas rty ráno nalíčit make upem, přepudrovat je, obkroužit konturovací tužkou a na závěr nalíčit pomocí štětečku a vybrané rtěnky? Pak použíjte objemový lesk na rty, který rtům propůjčí sexy vzhled a navíc se snadno a neuvěřitelně rychle nanáší. Skvělým tipem jsou lesky na rty od populární Bobbi Brown, které zakoupíte na e-shopu NEIMANMARCUS.COM od 625 korun za kus.

Autor: NEIMANMARCUS.COMAutor: NEIMANMARCUS.COM

Článek Jak se rychle upravit do práce? byl publikován 25. srpna 2015 v 18.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...