Meruňkové líčení nejen do horkých letních dní

Tagy:  meruňkové líčení, make up, trendy, nakupování, rtěnka, tvářenka, líčka, lak na nehty, podklad

Sponzorované odkazy:

Meruňkové líčení nejen do horkých letních dní

Líčení prochází řadou trendů a inovací a pokud milujete módu, musíte i s make upem držet krok. Letošní sezónu je jedním z velkých hitů meruňkové líčení, které je svěží, jemné a sluší takřka každému typu. Blondýnky, brunetky i zrzky – všechny si meruňkové odstíny mohou dovolit. Tak na co ještě čekáte?

Rtěnka je základ každého líčení, nicméně ne vždy musí být výrazná a křiklavá. Meruňkové líčení je o souhře tónů, které by spolu měly dokonale ladit a tvořit symbiózu, kde žádný prvek není navíc. Obstarejte si proto univerzální rtěnku na denní líčení, kterou mějte vždy po ruce. Tato novinka od značky Aerin je kombinací hydratačního balzámu a rtěnky, díky čemuž budou vaše rty dokonale hebké a krásně šťavnaté několik hodin. Produkt lze zakoupit u Johnlewis za 865 korun.

Autor: johnlewisAutor: johnlewis

Multifunkční tužky se staly neskutečným hitem, který ocení i takové dámy, které si nepotrpí na přeplněnou kosmetickou taštičku. Tento inovativní a velice chytrý výrobek můžete použít jako konturovací tužku nebo rovnou rtěnku, poslouží jako oční stín a oční tužka a zároveň je to skvělá záchrana, pokud si zapomenete tvářenku. Jedete na dovolenou a potřebujete si zabalit jen to nejnutnější? Multifunkční líčidlo od Nars je jasnou volbou.

Autor: narscosmeticsAutor: narscosmetics

K meruňkovému líčení samozřejmě patří i tvářenka. Ta by měla být jemnější, nicméně pokud se v tomto duchu chcete nalíčit i večer, vsaďte na výraznější odstín, který zvýrazní lícní kosti a dodá vám na sexappealu. Ideální volbou je v tomto případě líčidlo od Tarte, které pořídíte v parfumeriích Sephora za 510 korun.

Autor: sephoraAutor: sephora

V horkých letních dnech je pleť zatěžována volnými radikály a navíc se, díky slunečním paprskům, vysouší. Zapomeňte proto na pudrové varianty a raději si pořiďte krémovou tvářenku na líčka, která projasní obličej a navíc perfektně hydratuje. Vyzkoušejte kvalitní produkt v krásném meruňkovém odstínu od Clarins, který vás vyjde na 570 korun. Nakupovat můžete například u Neimanmarcus.

Autor: neimanmarcusAutor: neimanmarcus

Co se podkladového make upu týče, ten by měl být rozhodně lehčí, vzdušnější a bez zbytečných olejů, které zatěžují pokožku a ucpávají póry. Vyzkoušejte třeba jemný CC krém od Laury Mercier v meruňkovém tónu, který podpoří opálení, vypne pokožku a navíc obsahuje UV faktor, takže chrání před spálením a pigmentovými skvrnami. Pořídit jej můžete u Nordstrom za 570 korun.

Autor: nordstromAutor: nordstrom

Zapomenout nemůžete ani na nehty. Ty musejí být vždy krásně upravené a pěstěné. Pro tentokrát nechte v pozadí výrazné růžové odstíny a oblíbené ,,neonky" a pořiďte si od značky Nars dlouhotrvající meruňkový lak na nehty, jež vydrží až 5 dní. K dostání za 340 korun.

Autor: polyvoreAutor: polyvore

Každé žene, která má ráda kvalitní kosmetiku, by neměl chybět nějaký kousek od Bobbi Brown, která pokožce a navíc trendům, opravdu rozumí. Na pořadu dne je tato úchvatná novinka v podobě krémové rtěnky, která dokonale vytvaruje rty, dodá jim objem a navíc vydrží i polibky, jídlo a pití.

Autor: nordstromAutor: nordstrom

A opomenout samozřejmě nesmíme ani vůni a typický letní parfém, neboť bez provoněné pokožky snad ani nelze opustit stěny bytu. Žhavou novinkou je tento parfém od Vince Camuta, kde převládají tóny meruněk a vanilky. Ten prostě musíte mít a váš může být v parfumeriích Douglas již za 1555 korun.

Autor: vincecamutoAutor: vincecamuto

Článek Meruňkové líčení nejen do horkých letních dní byl publikován 4. srpna 2014 v 12.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...