Bronzové líčení - v létě jasná volba

Tagy:  make up, bronzové líčení, kosmetika, nákupy, léto, bronzové produkty, bronzer

Sponzorované odkazy:

Bronzové líčení - v létě jasná volba

Léto se každý rok nese ve znamení sluníčka, opalování a bezesporu snědé pokožky, po které ženy prahnou celou zimu, a tak si ji v letních měsících konečně dosyta užívají. Abyste podtrhli krásu opálené pokožky, nesmí vám chybět bronzová líčidla, díky kterým budete oslňovat ve dne i v noci. Nechte se inspirovat nejnovějšími beauty kousky a obohaťte svou kolekci make upu o žhavé letní trendy.

Pokud vám klasický bronzer přijde příliš pigmentovaný nebo tmavý, pořiďte si jemnější variantu s růžovými a meruňkovými odstíny, které skvěle svědčí i světlejším typům. Vyzkoušejte například bronzovou tvářenku od Topshop, jež jemně a decentně podtrhne vaši něžnost. Pořídíte ji od 420 korun.

Autor: topshopAutor: topshop

Především brunetkám svědčí tmavší hnědé odstíny v oblasti očí, a to daleko více, než klasické černé linky nebo kouřové stíny v šedých odstínech. Co říkáte například na lehce bronzovou tužku od Terry, která zvýrazní oči a dodá jim svůdný pohled. Líčidlo seženete v parfumerii Douglas za 940 korun.

Autor: netaporterAutor: netaporter

Nosit pudr nebo tvářenku stále u sebe, je trochu nepraktické, neboť hrozí riziko rozbití, což by byla ohromná škoda. Pořiďte si proto na cesty tvářenku v sypké kompaktní podobě, kterou můžete mít stále při ruce a být tak svěží a s jemným bronzovým nádechem i na cestách či na dovolené u moře. Výrobek pořídíte v parfumeriích Sephora nebo v prodejnách Estee Lauder za 705 korun.

Autor: saksfifthavenueAutor: saksfifthavenue

Možná i vy patříte k těm věčným pracantům, kteří si neužijí ani chvilku volna a tak vám všechny krásné letní dny utíkají za oknem. Čas strávený na čerstvém vzduchu vám sice žádná kosmetika nevynahradí, ovšem bronzovou pokožku můžete mít během chviličky, a to neuvěřitelně snadno. Pořiďte si například bronzový tělový balzám od Naked, který vás v parfumeriích Sephora vyjde na 640 korun.

Autor: sephoraAutor: sephora

V letních měsících se také hodí používat bronzové oční stíny, které dokonale ladí s pudrem, bronzerem a celkových vzhledem snědší pokožky. Pokud si nejste jisti odstínem, na který vsadit, pořiďte si praktickou paletku, díky které lze barvy kombinovat anebo použít vždy jiný, podle aktuální nálady a chuti. Paletku odstínů pořídíte na eshopech od značky Jane Iredale za 990 korun.

Autor: thehutAutor: thehut

A chybět vám samozřejmě nesmí ani kvalitní lesk na rty, který je v horkých letních dnech rozhodně lepším řešením, než-li tuhá a hutná rtěnka ve výrazných barvách. Zapomeňte na rudou, červenou či korálovou a pro tentokrát zvolte jemnější variantu bronzového lesku s hnědým či béžovým nádechem, který dokonale doladí celkové bronzové líčení. Lesk značky New CID pořídíte u prodejců The Hut za 330 korun.

Autor: thehutAutor: thehut

Článek Bronzové líčení - v létě jasná volba byl publikován 13. června 2014 v 12.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...