Volné košile – rady a tipy jak je nosit

Tagy:  kraťasy, minišaty, džíny, kalhoty, pásek, kraťasy

Sponzorované odkazy:

Volné košile – rady a tipy jak je nosit

Košile a džíny jsou módními stálicemi, bez kterých si většina z nás neumí šatník vůbec představit. V současné době vedou také ležérní dlouhé košile volnějších střihů, které se šijí z nejrůznějších materiálů a jsou rozličných barev a vzorů.

Pořiďte si novou košili

Dámské košile nošené ke kalhotám či sukním často tvoří základ našeho šatníku. Jsou nesmrtelným kouskem, který lze nosit mnoha různými způsoby a stylově volit mezi luxusními, elegantními či ležérními.

Jednoduchá a elegantní bílá košile, autor: www.jeanscentrum.czJednoduchá a elegantní bílá košile, autor: www.jeanscentrum.cz

Ačkoli košile volných dlouhých střihů již také nejsou žádnou žhavou novinkou, s jejich nošením může mít mnoho z nás stále ještě nějaké trable. Přeci jen, na dlouhé košile je potřeba si zvyknout. Dlouhé košile zakoupíme v kterémkoliv módním obchodě, jejich nabídka je široká. Do šatníku stačí pro začátek začlenit jeden či dva takové kusy. Jistě brzy zjistíte, jak pohodlně se nosí a jejich sbírku rozšíříte o další skvělé exempláře.

V jednoduchosti je krása, autor: OTTOV jednoduchosti je krása, autor: OTTO

Jak dlouhou košili nosit

Je-li košile dostatečně dlouhá, lze ji vzít samotnou, v jiném případě pod ni můžeme obléknout minišaty, kalhoty, leginy či sukni. Velmi vkusně působí přepásání košile tenkým páskem, který krásně opticky zúží pas a vytvaruje naši postavu. Holé nohy vypadají svůdně. Ještě svůdnějšího dojmu můžeme docílit obutím bot na vysokém podpatku. Přes košili můžeme obléknout krátký kabátek či vestičku. Košile působí velmi ležérně a obléknout ji můžeme, ať už se chystáme kamkoliv. Zaručí nám pohodlí a příjemný pocit po celý den. V letních dnech se obzvláště hodí pro svou vzdušnost. Košili lze nosit také rozepnutou či rozepnutou pouze napůl. V takovém případě se pod ní hodí body, šaty, nebo romantická krajka.

Svůdná kombinace, autor: OTTOSvůdná kombinace, autor: OTTO

Vyberte tu nejhezčí

Košile mohou být šité z nejrůznějších materiálů, obvykle však vedou lehké tkaniny a přírodní materiály. Investice do kvalitních kousků se vyplatí, dámské košile Wrangler zůstanou trendy po mnoho sezón.

Nadčasová tmavě modrá košile Wrangler, autor: www.jeanscentrum.czNadčasová tmavě modrá košile Wrangler, autor: www.jeanscentrum.cz

Co se vzorů a barev týče, stále oblíbené jsou kostkované či kárované košile, na kterých je kombinováno hned několik barev. Velmi často zemité tóny doplněné fialovou či modrou. K těmto barvám bývá přidána také lesklá nit ve zlaté či stříbrné barvě, která dodá šmrnc a model ozvláštní. Moderní jsou stále také pruhy – hezky vypadají uzoučké barevné proužky. Na košilích se setkáme také s využitím krajky či jinými zdobnými prvky. Fantazii se v tomto směru meze nekladou i ta nejextravagantnější košile si skvěle rozumí s klasickými džíny.

To i mnoho dalších kousků nezbytných k poskládání dobře sladěného outfitu vyberete na Wranglerstore.cz.

Článek Volné košile – rady a tipy jak je nosit byl publikován 16. března 2010 v 00.00 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Šárka Rychtářová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...