Noční košile: vyberte si tu vaši

Tagy:  košile, bavlněná košile, pánská košile, lehký materiál, dlouhý rukáv, noční košile

Sponzorované odkazy:

Noční košile: vyberte si tu vaši

Noční košile ve které budeme každou noc uléhat do peřin by měla být především pohodlná. Každý z nás má odlišné nároky a naštěstí můžeme vybírat z ohromného množství nejrůznějších košil. Navíc nám nic nebraní v našem nočním outfitu také skvěle vypadat. Mnohdy lze komfort s vkusem velmi dobře skloubit.

Elegantní a vkusné noční košile

Kdo by řekl, že tak obyčejná věc, jako noční košile, může mít tolik podob. Jednou z nejzásadnějších věcí je materiál, ze kterého je košile ušita. Elegantní černá noční košilka z lehkého materiálu více připomíná šaty, než cokoli jiného. Také proto si v ní budeme připadat krásně. Dlouhá bílá róba je střihově velmi zajímavě řešena a díky vypasování zalichotí ženským křivkám. Délka až na zem mám jistě bude vyhovovat. Světle růžová košilka na uzoučkých ramínkách rovněž připomíná spíše šaty, právě pro to si ji nesmírně oblíbíme. Velice jednoduchá noční košile světlounce růžové barvy nás bude hýčkat díky příjemnému materiálu.

Jednoduché, ale slušivéJednoduché, ale slušivé

Klasické a pohodlné noční košile pro každého

Kdo hledá noční košili, která zahřeje a poskytne velký komfort, jistě se poohlédne po bavlněných košilích s dlouhým rukávem. Ty se postarají o to, aby naše tělo bylo v suchu a teplíčku a my mohli nerušeně spát a nabírat tak nové síly na příští dny. Takové košile mívají dost často podobný střih, lišit se můžou zejména v barvách, vzorech a také v délce. Je na nás, zda si vybereme jednoduchou jednobarevnou verzi či si pořídíme kousek se zajímavým veselým obrázkem.

Pro chladnější nociPro chladnější noci

Tak trochu jiná košile

Velice originální a nesmírně pohodlné jsou dámské noční košile připomínající košile pánské. To si můžeme prohlédnout na kostkovaných a pruhovaných exemplářích. Pánský střih oceníme pro pohodlí, které nám poskytne a navíc se rozhodně nemusíme bát, že bychom v něm nevypadaly dobře. Vybírat můžeme především podle délky, vyhovuje-li nám spíše kratší, či delší.

Neskutečně pohodlné noční košileNeskutečně pohodlné noční košile

Sexy noční košilky pro speciální příležitosti

Jsou dny, kdybychom si přáli vypadat atraktivně a sexy i při uléhání do postele. Pro takové případy si můžeme pořídit sexy průsvitnou noční košilku, ve které budeme neodolatelně smyslné. Průsvitná lehká košilka světle růžové barvy nás promění v něžné víly. V černé budeme naopak žensky rafinované a krajka tomu všemu dodá kapku luxusu. Téměř nebudeme vědět že na obě máme lehoučkou bílou noční košilku velice zajímavého střihu. Ve vínové nám nikdo neodolá.

S kapkou svůdnostiS kapkou svůdnosti

Článek Noční košile: vyberte si tu vaši byl publikován 20. ledna 2011 v 00.00 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Šárka Rychtářová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...