Trička s potiskem letí stále

Tagy:  tričko, triko, top, vršek, obrázky, vzory, potisk

Sponzorované odkazy:

Trička s potiskem letí stále

Trička s potiskem lidé milují i nenávidí. Faktem však zůstává, že byly a stále jsou velmi moderní. Sice již zažily svůj největší boom, přesto se stávají znovu a znovu módním hitem.

Jen pro někoho

Trička s potiskem rozhodně nejsou doménou všech. Hodí se spíše pro mladé a rozhodně nezapadají do vkusu každého z nás. Potisk může být velice výrazný a často se stává, že na sebe nositel díky takovému tričku strhne pozornost. Styl triček s potiskem nezapadá pouze do vysoce elegantní módy, jinak je, dá se říci, univerzální. I z triček s potiskem může být lehce cítit elegance. Trička s potiskem ocení mladí lidé i sportovněji založené dámy. Trička s výrazným potiskem jsou obvykle velmi jednoduchého střihu a pohodlně se nosí.

autor: Wm Jasautor: Wm Jas

Tisíce podob triček s potiskem

Trička s potiskem lze jen stěží definovat, jelikož jsou mezi nimi skutečně obrovské rozdíly. Obecně by je však jistě šlo rozřadit do několika skupin. Velkou diskusi vyvolávají trika s výraznými motivy pohádkových postaviček. Mnoho z nás jistě napadne, nehodí se takové triko pouze na malé děti? Vzhledem k velké oblibě u středoškolaček je jisté, že zalíbení v kreslených pohádkových postavičkách přetrvává mnohdy až do dospělosti. Méně diskutabilní jsou potom trička s nejrůznějšími nápisy, jejichž nositelé již působí trochu uvědoměleji. Nápisy mohou být různě výrazné, někdy zdobené dalšími prvky, například flitry, kamínky či korálky. Asi nejznámější je klasické bílé tričko s nápisem I LOVE NEW YORK (případně je použit název jiného světově známého města). Nápisem můžeme vyjádřit svůj názor, či zapříčinit konverzaci.

Nejen angličtina frčí, autor: me vs gutenbergNejen angličtina frčí, autor: me vs gutenberg

Neutrálně pak působí topy, jejichž potisk není tolik výrazný, nebo na sobě mají pouze menší abstraktní ornamenty. Setkáme se často s motivy z přírody, se zajímavými ornamenty či s jemnými jednobarevnými obrázky.

Trička s potiskem se musí umět nosit

Kombinování výrazných triček může být často velmi obtížné. Obecně jsou trička s potiskem spíše sportovnějšího vzezření, hodí se tedy k jednoduchým kalhotám a botaskám. Svetr nebo mikina by měla být jednobarevná a odpovídat stylu trička s potiskem. Výrazná trička se hodí spíše pro volný čas nebo do města, jsou totiž situace, kdy mohou působit dosti komicky. S tričky s výrazným potiskem je potřeba naučit se zacházet, potom budou svému majiteli dobře sloužit.

Článek Trička s potiskem letí stále byl publikován 31. března 2010 v 00.00 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Šárka Rychtářová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...