Najděte svůj styl - přirozený & sportovní

Tagy:  Přirozený typ, sportovní typ

Sponzorované odkazy:

Články v sérii

  1. Najděte svůj styl - přirozený & sportovní
  2. Najděte svůj styl - romantický & asketický
  3. Najděte svůj styl - klasický & dramatický
  4. Speciální styl - Barbie styl
Najděte svůj styl - přirozený & sportovní

V následujících několika článcích vám představím několik jednotlivých stylů. Nečekejte však, že se v některém ze stylů úplně najdete. Každý člověk je jiný a chce něco jiného, a proto je důležité individuální kombinace stylů.

Přirozená žena

Tato žena je nekomplikovaná a menšího vzrůstu. Vedle sportovní ženy působí spíše křehce, ale není tak zranitelná jako něžná žena. Při volbě barev by měla sáhnout spíše po přírodních odstínech než po zářivých neónových barvách, i když jsou právě módní. Volnost v pohybu je pro ni na prvním místě, proto si nejvíce obléká oděvy širších střihů. Doporučuje se však zvýraznit pas.

Oblečení pro přirozený typOblečení pro přirozený typ

Volte z přírodní palety barev, s přírodou jste přeci v souznění. Volte látky, jako bavlněné krepy, vlněné látky či lněné plátno. Vzory mohou být i sportovní nebo také pruhy a kostka.

Doplňky mohou působit trochu rustikálně, originální kožené pásky a náhrdelníky z přírodních materiálů, jako jsou dřevěné nebo kamenné korále. Velmi pomohou zdůraznit váš styl. Typický je pro vás ovšem levná bižuterie.

Doplňky pro přirozený typDoplňky pro přirozený typ

V líčení „méně znamená více“. Stačí, když zkrášlíte svůj pěstěný obličej decentní rtěnkou s odstínem z vaší palety barev.

Při volbě účesu dávejte přednost přirozeně působícímu střihu. Nápadně a složitě upravené vlasy se k vám nehodí.

Sportovní žena

má ráda praktičnost, jednoduchost a dává přednost podobě jako přirozená žena snadno udržovatelnému stylu. Postavou se přibližuje lehké atletce. Ramena jsou širší než boky a pas není tak nápadný.

Vybírejte světlé a dynamické barvy vhodné pro sportovní oblečení. Doporučovány jsou odstíny modré a zelené.

Oblečení pro sportovní typOblečení pro sportovní typ

Jako sportovní typ velmi ráda nosíte sportovní oblečení, dávejte ale pozor, aby se váš styl příliš neblížil venkovskému. Samozřejmě kdykoliv můžete kombinovat džíny s vhodným tričkem nebo mikinou.

Pokud jste vyššího vzrůstu, vyhýbejte se jednobarevným kombinacím, které zdůrazňují výšku. Z materiálů doporučuji len, přírodní hedvábí a bavlnu. Podle příležitosti je vhodná i jemná a hrubší kůže.

Doplňky pro sportovní typDoplňky pro sportovní typ

S líčením zacházejte opatrně. Decentně zvýrazněte oči a na rty použijte lesk. Co se týká vlasů, upřednostňujete krátké nebo středně dlouhé vlasy, kvůli častým sportovním aktivitám.

Článek Najděte svůj styl - přirozený & sportovní byl publikován 13. dubna 2010 v 08.00 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Jana Arnoštová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...