Najděte svůj styl - klasický & dramatický

Tagy:  klasický styl, dramatický styl

Sponzorované odkazy:

Články v sérii

  1. Najděte svůj styl - přirozený & sportovní
  2. Najděte svůj styl - romantický & asketický
  3. Najděte svůj styl - klasický & dramatický
  4. Speciální styl - Barbie styl
Najděte svůj styl - klasický & dramatický

Tentokrát si představíme dva styly, které vedle sebe stojí jak den a noc. První z nich miluje klasická žena, tzv. bussines women. Její image je nadčasový a elegantní. Dramatická žena si libuje v odvážných kombinacích, má ráda když vyvolá rozruch. Velmi jí sluší avantgardní modely. Pojďme si, ale důkladně rozebrat jednotlivé styly.

Bussines womenBussines women

Klasický styl

Klasický styl – kombinaceKlasický styl – kombinace

Tato žena miluje přesnost a bezvadný vzhled. V oděvech jednoduchého střihu vypadá přesvědčivě a vážně. Postava, tvář i vlasy působí vyváženě.

Váš šatník byl vytvořen pod heslem „kvalita namísto kvantity“. Důležité jsou pro vás vyvážené střihy se správnou linií pasu. Vyhýbejte se extravagancím, ale i hravým modelům a rozhodujte se pro tradiční barvy ze své palety barev – základem jsou hnědá, šedá a modrá. Vzory látek by měly být drobné a jemné.

Oděvy pro klasický stylOděvy pro klasický styl

Co se týče doplňků, vybírejte jednoduché, ale kvalitní a ušlechtilé šperky. K vám se také hodí kvalitní hodinky a střízlivý perlový náhrdelník. Vyhýbejte se přezdobeným a sportovním detailům.

Doplňky pro klasický stylDoplňky pro klasický styl

K vašemu image se hodí hladké a pečlivě střižené vlasy. Při volbě rtěnky a očních stínů raději sáhněte po decentních tónech.

Dramatický styl

Dramatický vzhledDramatický vzhled

Na ulici se občas postará o rozruch, jak se za ní všichni otáčejí. Odvážnými barvami a kreacemi bývá často předmětem vzrušených diskusí. Obličej je výrazný a postava spíše kostnatá. Typický styl pro modelky.

Ze své palety barev nevybírejte jen dramatické tóny, neboť i v decentních a tlumených barvách působíte výrazně.

Šaty pro dramatický vzhledŠaty pro dramatický vzhled

Bez rozmýšlení můžete kdykoliv nosit avantgardní modely. Obzvlášť vám budou slušet extrémní, asymetrické střihy. Kombinujte klidně své oblíbené vzory, pro vás nejsou problémem ani velké kostky nebo květy. Z látek můžete volit stejně tak, jemné splývavé materiály jakož i pevné textilie.

Z účesů si můžete dovolit i asymetrické varianty, musí být však upravené a moderní. Líčení může být nápadné, jasné a zářivé.

Avantgardní modelyAvantgardní modely

Doplňky zdůrazňují váš image, jsou to nápadné šperky a extravagantní náušnice. Dbejte na to, aby se i obuv hodila k vašemu dramatickému stylu. Když budete chtít vypadat nápadně, zkuste třeba vysoké šněrovací boty.

Extravagantní šatyExtravagantní šaty

Článek Najděte svůj styl - klasický & dramatický byl publikován 15. dubna 2010 v 18.00 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Jana Arnoštová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...