Ermenegildo Zegna představuje úžasnou pánskou kolekci

Tagy:  Ermenegildo Zegna, návrhář, italský návrhář, kolekce, obleky, kravaty, obuv, doplňky, pánské oblečení, sportovní oblečení, spodní prádlo, pánské spodní prádlo, módní značka, Al Capone

Sponzorované odkazy:

Ermenegildo Zegna představuje úžasnou pánskou kolekci

Jste muž nebo žena a rádi nakupujete vše v jednom obchodě? Neradi procházíte desítky obchodů a raději máte vše v jednom? Pánové, jenž mají rádi jak elegantní pánské obleky, tak i sportovní oblečení a oblečení pro volný čas, zajisté ocení italskou značku Ermenegildo Zegna. Právě tato společnost se stala v posledních letech velice oblíbenou značkou nejen mužů, ale i žen, které rády oblékají své drahé polovičky do kvalitního a moderního oblečení.

Italská elegance

Značka Ermenegildo Zegna vznikla již v roce 1910. Nabízí nejen pánské obleky, oblečení pro náročné businessmany, ale také pro „obyčejné“ muže, kteří mají rádi sport, pohodlí a volnost. V buticích této značky můžete zakoupit kvalitní a stylové obleky, košile, vesty, svetry, kalhoty, bundy, kabáty, mikiny, ale také četné doplňky jako jsou pánské tašky, brýle, kravaty, čepice a nebo obuv.
Ermenegildo Zegna navrhuje také vkusné a kvalitní pánské spodní prádlo. Pánové tuto značku milují, neboť si dokáží vybrat zboží, které je kvalitní a nesmírně pohodlné. Ženy zase ocení tu maličkost, že značka Ermenegildo Zegna jde s dobou a neustále nabízí nové kolekce plné trendy oblečení a doplňků. Obchody a butiky této značky naleznete snad po celém světě.

Základ je elegance

Základním a hlavním mottem značky Ermenegildo Zegna je – komfort a elegance. Jistě víte, že Italové a italské značky obecně, jsou proslaveny především svými stylovými kolekcemi. I tato značka nabízí moderní styl pánského oblečení.
Elegantní obleky můžete vybírat ze široké nabídky šedivých, černých a béžových odstínech. Absolutním hitem pro letošní sezónu, jsou vertikální proužky různé šíře, tzv. styl Al Capone.
A jak poznáte dokonalého muže? Nejen že bude mít na sobě kvalitní oblečení a obuv, ale také podle kvalitního pásku. I pásky jsou v buticích této značky k dostání. Kvalitní kožené pásky, rukavice, manžetové knoflíčky a nejen to, značí opravdového elegána.

Elegantní pánský oblek Ermenegildo ZegnaElegantní pánský oblek Ermenegildo Zegna

Pánské spodní prádlo

Ermenegildo Zegna přišel na trh s kvalitním a pohodlným spodním prádlem. Návrháři zvolili kvalitní materiál, který každý muž ocení. Letošní jaro a léto 2010 bude trendy hlavně přiléhavý a upnutý styl. K dispozici máte na výběr mezi pánskými slipy, trenýrky, boxerky, ale i různé komplety. V kategorii pánského prádla naleznete také elegantní pyžama.

Pánové se sportovním duchem

Ermenegildo Zegna, to nejsou pouze elegantní obleky, pásky a manžetové knoflíčky, ale také mladistvá móda pro volný čas. Pánská trička, svetry, kalhoty, kraťasy, bundy … to vše a mnohem víc objevíte na pultech obchodů Ermenegildo Zegna.
Sportovní oblečení je vyrobeno hlavně ze vzdušných materiálů světlejších barev.

Sportovní bunda Ermenegildo ZegnaSportovní bunda Ermenegildo Zegna

Článek Ermenegildo Zegna představuje úžasnou pánskou kolekci byl publikován 8. května 2010 v 06.00 v rubrice Značky. Autorem článku je Mgr. Eva Gomelská. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...