Ermenegildo Zegna představuje úžasnou pánskou kolekci

Tagy:  Ermenegildo Zegna, pánská móda, módní značka, značka, oblek, pánské spodní prádlo, spodní prádlo, sportovní oblečení, Itálie

Ermenegildo Zegna představuje úžasnou pánskou kolekci

Tento článek je věnován speciálně všem mužům, kteří dbají o svůj zevnějšek a preferují nejen elegantní pásnké obleky, ale také sportovní oblečení, stylové oblečení pro volný čas, kvalitní zboží a komfortní způsob života.

Ermenegildo Zegna

Značka Ermenegildo Zegna vznikla v Itálii. Jedná se o módní značku, která se stává čím dál více oblíbená nejen mezi muži. Pánové, jenž kladou důraz na kvalitu, komfort a eleganci ví, že tato značka je pro ně to pravé. Značka byla založena již v roce 1910. Na svém poli působí tedy už značnou řadu let. Nabízí široký sortiment nejen pro businessmany a gentlemany, ale také oblečení pro „obyčejné“ muže. Ermenegildo Zegna oblékne jak do práce, tak i během volného času. Pánové mohou vybírat z celé řady překrásných trendy obleků, svetrů, kabátu, kalhot, ale také z nepřeberného množství pánských doplňků. Mezi ně patří např. tašky, brýle, kravaty, čepice, obuv a mnoho dalších.
Značka Ermenegildo Zegna je známá také díky překrásným modelům spodního prádla. Tuto značku máte možnost najít všude ve světe. Obchody jsou rozsety po celém světě a každý den vám jsou k dispozici zaškolení a milí asistentni, kteří vám ochotně poradí, co si obléct. Ermenegildo Zegna není pouze jméno značky, ale hlavně stylové a kvalitní oblečení pro muže.

Hledáte eleganci?

Pokud se chystáte na sváteční večírek, do divadla, na svatbu či jinou společenskou akci a hledáte vhodný elegantní oblek, zavítejte do butiků Ermenegildo Zegna. Pánské košile, kalhoty, kravaty a celé obleky jsou nejen kvalitní, ale také moderní a trendy. Každý muž si najde ten pravý, přímo „ušitý“ na míru. V obchodech s touto značkou najdete jak klasické, tak i moderní modely.
Co se týče barev, obleky najdete jak klasické černé a bílé, tak i šedivé či béžové. V současné době kolekce pro rok 2010 nabízi úchvatné modely s vertikálními proužky. Tento styl obleků je znám také pod názvem Al Capone. Módní návrháři pracují výhradně s prvotřídními materiály. Každý model je nejen pečlivě navržen, ale také dokonale zpracován.

Elegantní a stylovéElegantní a stylové

Pánské spodní prádlo

Jak již bylo zmíněno v úvodu, módní značka Ermenegildo Zegna nabízí nejen elegantní obleky a oblečení pro volný čas, ale také pánské spodní prádlo.
Typické pro toto prádlo je nejen kvalitní materiál, ale také přilehavý styl. V kolekcích pro rok 2010 naleznete jak pánské slipy, tak i klasické trenýrky a jiné komplety. Samozřejmostí jsou také klasická pyžama, které jsou jak pohodlné, tak moderní.

Přilehavý styl Ermenegildo ZegnaPřilehavý styl Ermenegildo Zegna

Sportovní oblečení pro muže

Co dále nabízí tato značka? Stylové sportovní oblečení. Tím se má na mysli móda pro volný čas a sport. Pánská trička, svetry, kalhoty, bundy a jiné doplňky, to všechno a mnohem víc můžete v této kolekci najít. A co je IN pro letošní rok? Hlavně světlé tóny barev a vzdušné, lehké materiály, které jsou vysoce kvalitní.

Článek Ermenegildo Zegna představuje úžasnou pánskou kolekci byl publikován 28. března 2010 v 07.00 v rubrice Značky. Autorem článku je Mgr. Eva Gomelská. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...