Next – značka, která neomrzí

Tagy:  značka, obchod, oblečení, doplňky, móda, britská móda, oblečení pro děti

Sponzorované odkazy:

Next – značka, která neomrzí

Móda je pro nás ženy něčím, bez čeho si svůj život snad ani nedovedeme představit. Do jejích spárů jsme se dostaly, aniž bychom to plánovaly, avšak vlivem neustálých módních kampaní a reklam, trendy přeplněných médií a stylových butiků kam jen oko dohlédne, zkrátka nelze módní výstřelky neřešit či být vůči nim dokonce imunní. A co hůř, rok co rok bývá obtížnější udržet své finance na uzdě, neboť pestrobarevné výlohy nás nutí alespoň nahlédnout a pokud nabízejí atraktivní slevy, při nichž zaručeně ušetříme, nemůžeme obchod opustit s prázdnou. V dnešní záplavě obchodních domů a drobných krámků s doplňky je ale těžké, najít takový sortiment, který bude moderní, stylový, komfortní, z kvalitních materiálů a k tomu všemu cenově dostupný. Pakliže v této oblasti trochu tápete a nechcete bezmyšlenkovitě vyhazovat stokoruny za ,,jednorázové hadry na podlahu“, vsaďte na léty ověřenou kvalitu v podobě značky Next.

Next pro každou ženu, autor: jades24Next pro každou ženu, autor: jades24V Nextu si na své přijde každý, autor: bymalenebirgerV Nextu si na své přijde každý, autor: bymalenebirger

Next je původem z Velké Británie, což je patrné na první pohled. Zatímco italské značky dominují velkými nápisy, extrémní barevností a potrpí si na viditelná loga, anglická móda je konzervativnější a umírněnější, za to nadčasová a skvěle padnoucí. Nepleťme si ovšem britskou sofistikovanost s nudou a šedí, o tom Next rozhodně není! Značka disponuje kolekcemi z kvalitních materiálů, které jsou příjemné na nošení a lichotí každé postavě, zároveň se drží posledních trendů. Na své si tak přijde mladá studentka, kosmopolitní modelka i korpulentnější žena v letech, Next má zkrátka odpověď na vše. V regálech najdete také oděvy pro všechny možné události, aktivity a společenské akce. Chodíte na pravidelné procházky se psem a sháníte příjemnou a dobře vypadající teplákovou soupravu? Vydejte se určitě do Nextu. Pracujete v kanceláři, kde je podmínkou formální oblečení? V Nextu najdete překrásné komplety, které nenudí. A že se chystáte na ples či svatbu kamarádky a nutně potřebujete skvěle padnoucí a luxusně vypadající koktejlové šaty? Opět je zde Next. Na všechny příležitosti se v obchodech obléknete od hlavy až k patě, neboť značka nabízí také doplňky v podobě bot, kabelek a úchvatných šperků.

Ani plesové šaty nejsou problém, autor: theoutnetAni plesové šaty nejsou problém, autor: theoutnetBritská móda rozhodně není nudná, autor: jades24Britská móda rozhodně není nudná, autor: jades24

Next pro děti

Aby toho nebylo málo, v Nextu obléknete také své děti. Je jedno, zda jsou novorození a nebo jim táhne na patnáctý rok, v obchodech objevíte nespočet precizně ušitých a do puntíku promyšlených sukní, triček, kalhot, pyžam, spodního prádla a nejrůznější doplňků, neboť i malé holčičky chtějí být parádnice.

Je libo mikina na jogging?, autor: jades24Je libo mikina na jogging?, autor: jades24

Článek Next – značka, která neomrzí byl publikován 31. ledna 2013 v 17.00 v rubrice Doplňky, Nákupy, Značky, Dámská móda a Dětská móda. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (1).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...