Quelle – katalog vašich snů

Tagy:  katalog, značka, společnost, katalog online, adidas, next

Sponzorované odkazy:

Quelle – katalog vašich snů

Možná si mnozí z vás navykli na příjemná odpoledne ve společnosti přítelkyň, která si ozvláštníte o nekonečně dlouhé nákupy v přeplněných obchodních centrech. Zkuste popřemýšlet o jednodušší alternativě nákupů, která vám ušetří nejenom spoustu peněz, ale především drahocenný čas, kterého v dnešní uspěchané a stresové době není nikdy dost. Vsaďte na léta ověřenou kvalitu a dostupnost a raději si v pohodlí domova vyberte vkusné a stylové oděvy, jenž budou lichotit vaší postavě a navíc si je vyzvednete na prahu vašeho domu. Znáte snad větší komfort?

Katalog Quelle patří snad odjakživa ke katalogu snů, jenž se mnohým z vás po svržení komunismu splnil. Netrvalo dlouho a německá společnost Quelle patřila k největším prodejcům textilu u nás. Zaštiťovala ji tradice značky a široká nabídka rozličného kvalitního sortimentu.

Katalog Quelle nabízí nejmodernější oděvy a obuv, autor: quelleKatalog Quelle nabízí nejmodernější oděvy a obuv, autor: quelle

O značce

Společnost Quelle vznikla již před více než 80 lety a se svým zákaznickým marketingem si získala srdce celé řady evropských zákazníků. Její koncept byl založený na zásilkovém obchodě s důkladně promyšlenou strategií, jenž ušetřila spoustu času i peněz. Oblibu získala díky jednoduchému způsobu objednávání, který se neustále vyvíjel a také možnosti nákupu na splátky a využití doplňkových služeb zdarma. Časem kromě možnosti nákupu prostřednictvím formulářů a kamenných obchodů přibyla i mnohem rychlejší varianta v podobě Quelle zásilkového obchodu. Jednalo se vlastně o prodej sortimentu pomocí eshopu, z pohodlí domova, klidu a s využitím veškerého komfortu, díky online nákup, který skýtá jednoduchost, rychlost, cenovou výhodnost. Quelle katalog pro rok 2011 nabízí široký výběr z rozsáhlého sortimentu zaměřeného převážně na dámskou módu a dále pak pánskou módu, dětskou módu, hračky, bydlení a domácnost, svět značek, kde máte možnost vybrat si z předních světových značek za přijatelnou cenu.

Quelle nabízí i oděvy značky adidas, autor: quelleQuelle nabízí i oděvy značky adidas, autor: quelle

Katalog Quelle je systematicky rozdělen do přehledných skupin, které vám usnadní hledání vámi požadovaného zboží. Vybrat si můžete v první řadě z kategorií, dle velikosti od nejmenšího XS, až po ty největší velikosti. Další skupinou je rozdělení dle značky, zvolte buď sportovní módu adidas, halens či next. Co je téměř novinkou v katalogu Quelle je rozdělení dle ceny, koupit si tak můžete trendy kousky i za pár korun. Poslední skupinou je rozlišení dle barvy, pokud patříte k milovníkům černé barvy, zvolte její kolonku a vybírejte si pouze z modelů této barvy.

V katalogu Quelle najdete i značku Next, autor: quelleV katalogu Quelle najdete i značku Next, autor: quelle

Článek Quelle – katalog vašich snů byl publikován 2. ledna 2012 v 15.00 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (1).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...