Halens katalog – moderní oblečení pro celou rodinu

Tagy:  Halens, online, katalog, oblečení, Quelle

Sponzorované odkazy:

Halens katalog – moderní oblečení pro celou rodinu

Co se stalo s Quelle v České republice, na Slovensku, v Polsku, Estonsku, v Litvě a v Lotyšsku? Koupila je švédská společnost Halens Group, která má roční obrat kolem 120 milionů eur. V současnosti začíná svoji rozsáhlou expanzi do zemí východní Evropy.

Společnost Halens Group

Halens Group je švédská módní společnost. Znát ji můžete již od roku 1949. Pod svými třemi značkami – Halens, Cellbes a Bubbleroom je známá ve více než sedmi zemích. Nabízí módu nejen pro ženy, ale i pro muže a děti.
Zásilkový obchodní dům Halens je pokračovatelem známého katalogu Quelle. Halens můžete znát nejen díky prodejně, ale také z internetových stránek nebo Halens katalogu. Na stránkách Halens.cz si můžete objednat katalog až do domu anebo vybrat z celé řady moderního a kvalitního oblečení za super akční ceny.

Katalog Halens

Prostřednictvím online formuláře, který naleznete na Halens.cz, si můžete objednat katalog Halens. Zajisté využijete i nové služby, kterou je informace o stavu skladu. Nemusíte tak mít strach, že bude vyprodáno a daný kousek oblečení na vás nezůstane.
V internetovém obchodě také navíc naleznete položku, která vás bude informovat o počtu kusů zvoleného zboží.
Nakupování přes internetový katalog je velice pohodlnou, praktickou a rychlou záležitostí.

HalensHalens

Výprodej a akce u Halens

Zásilkový obchod Halens není žádným nováčkem. V Česku je již přes jeden rok. Halens pro vás pravidelně připravuje a aktualizuje zajímavé akce, výprodeje a slevy. Jsou dostupné nejen na internetových stránkách Halens, ale i v tištěných katalozích. V současné době si i Vy můžete objednat katalog a vybrat si z akčních cen.
Katalog Halens vám tak dopřeje pohodlný nákup z tepla domova. Objednat si můžete z nejnovějších módních trendů a udělat tak radost nejen sobě, ale i známým.
Pokud si zboží zatoužíte vybrat na internetových stránkách, nemějte strach, že se v online katalogu nevyznáte. Všechno je pro vás seřazeno podle barev, velikostí, značek a typu oblečení.

Oblečení Halens

Z tištěného nebo online katalogu si přijdou na své nejen dámy, ale i pánové a děti. Nechybí zde výběr mikin, džínů, vest, triček, kalhot, bund, tunik, svetrů apod. Vybrat si můžete z různých stylů, ze sportovních, ale i elegantních. Je opravdu z čeho vybírat. Navíc vše za přijatelně nízké ceny.
A co dělat se zbožím, které vám přijde v pořádku, ale bohužel vám „nepadne“, je příliš velké, malé apod.? Halens je specifické tím, že vámi vybrané zboží můžete přijít vrátit do prodejny Halens a nebo i osobně dojít vyzkoušet a rozhodnout se ke koupi.

Článek Halens katalog – moderní oblečení pro celou rodinu byl publikován 11. března 2011 v 00.00 v rubrice Nákupy. Autorem článku je Mgr. Eva Arnicanová. Pro diskusi slouží komentáře (2).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...