Dámské zimní bundy pro rok 2011

Tagy:  bundy, dámské bundy, kabáty, kabátky, elegantní, sportovní bundy, zimní bundy, podzimní bundy, Next, New Yorker

Sponzorované odkazy:

Dámské zimní bundy pro rok 2011

Nejen podzimní, ale i zimní bundy začínají převažovat v nejrůznějších módních buticích, magazínech, obchodech a výlohách. Obzvláště dámské zimní bundy začínají být aktuálním tématem číslo jedna. Chcete vědět, která bunda vás nejen zahřeje, ale také z vás udělá trendy dámu? Není nic lepšího než si přečíst následující řádky.

Klasická černá bundička, autor: IdhrenKlasická černá bundička, autor: Idhren

Dámské bundy

Zimní bundy nás musí zejména zahřát a také nám musí slušet. Tento rok určitě i Vy musíte vlastnit nějakou trendy zimní bundičku, která vás ozdobí a ochrání v teple.
Přicházející rok 2011 dává přednost stylovým modelům, pestrých i klasických barev. Nechybí extravagantní ani rovné střihy. Vybírat můžete z krátkých bundiček, ale i z delších či do pasu střižených bund. Bez problému se můžete zachumlat do elegantních kabátů nebo do sportovně laděné bundy.

Teplá zimní bunda s kožíškem, autor: John Steven FernandezTeplá zimní bunda s kožíškem, autor: John Steven Fernandez

Sportovní bundy

Pokud patříte do kategorie žen, které rádi nosí sportovní oblečení, rok 2011 vám doslova přeje. Budou se nosit trendy a stylové sportovní modely. Např. značka Nike či Adidas je to pravé ořechové. Vybrat si můžete z různých délek, střihů a barev. Naprosto dokonalé jsou sportovní bundy do pasu v pestrých barvách. IN budete nejen v bílé barvě, ale i v růžové, červené, zelené, fialkové a klasické černé barvě.
Sportovní bundy by měly mít spousty kapes, zipů a kapuce. Skvěle vypadají i bundy s odepínací kapucou nebo kožešinkou. Výběr je vskutku velký a záleží jen na vás, jakou bundu si vyberete.

Anglický styl

Jistě vám není cizí značka Next. Jedná se o anglickou módu, která ví, co je stylové a trendy. Pro letošní rok 2011 tomu není jinak. Bundy značky Next představí nejen sportovní kousky, ale také elegantní modely v jednoduchých barvách a střizích.
Co je absolutní novinkou pro následující rok, jsou výraznější a větší kapsy a nebo např. odepínací kapuce.

Černá kabát anglického stylu, autor: IdhrenČerná kabát anglického stylu, autor: Idhren

Kabátky a kabáty

Pokud toužíte po snovém kabátě, poradíme vám, který je ten pravý. Pokud nepatříte do kategorie elegantní dámy, nelamte si s tím hlavu. Kabáty se šijí i ve sportovnějším stylu.
Kožené nebo koženkové, hnědé, stříbrné, šedivé, béžové, krémové, hnědé, zelené … nejen to, ale mnohem víc jsou trendy kabátky pro rok 2011.
Např. prodejny New Yorker doslova praskají ve švech s překrásnou nabídkou různých kabátů a kabátků. Pokud chcete, aby se vám kabátek hodil ke každému oblečení, sáhněte raději po klasické černé či bílé barvě. Jestliže chcete něco výraznějšího, vsaďte na pestré barvy. Nejen fialová a švestková barva vám bude slušet. Myslete také na vhodné doplňky a dekor. O co víc přitáhnete zrak lidí ve stylovém kabátku se cvočky, zipy, knoflíky a kapsy než v obyčejném kabátku s knoflíky.
Frčet budou jak kabátky po kolena, nad kolena, do půlky stehen, tak i jen pod boky. Délka, střih a barva záleží jen na vašem vkusu.

Červený kabát, autor: CastawayVintageČervený kabát, autor: CastawayVintage

Článek Dámské zimní bundy pro rok 2011 byl publikován 15. října 2010 v 00.00 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Mgr. Eva Arnicanová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...