Módní zimní trendy 2010

Tagy:  móda, Next, New Yorker, CA, váčky, čepičky, capáčky, zima, zimní, nákrčníky, šály, boty, Crocs, pánské svetry, doplňky, šperky, zima

Sponzorované odkazy:

Módní zimní trendy 2010

Zima je pomalu za dveřmi. Naše šatníky se z letních a podzimních outfitů pomalu přeměňují na hřejivé zimní oblečení. V následujícím článku vás seznámíme s absolutními trendy hity pro letošní zimu 2010.

Děti

Začneme zimní „módou“ pro malé mrňousky. Je vaší povinností, obléct vaše miminko teple a navíc i stylově. Letošní zimu budou vládnout hřejivé a veselé barvičky. Černou, šedivou a bílou barvu můžete vypustit z hlavy. Holčičkám pořiďte veselé červené či růžové oblečení, bát se nemusíte ani žluté, zelenkavé nebo modré barvy. Zimní mrazivé počasí nastalo a všechny maminky moc dobře ví, že je velice důležité, aby byly jejich děti stále v teple. Kromě teplého oblečení jsou třeba i zimní doplňky jako jsou rukavice, šály, čepice. Nezapomínejte, že doplňky nejsou pouze pro dospělé. I malé děti mohou jít s dobou. Nádherně vypadá, pokud sladíte stejně boty, rukavice a čepici.
I ti nejmenší se mohou teple a moderně „zachumlat. Např. pohodlné čepičky, váčky, rukavičky a capáčky, které se dají zakoupit např. na internetových stránkách.
A víte co je absolutní bomba? Čepička a botičky ve stylu Santa Clause.

Čepička a capáčky pro nejmenší, autor: Merina, fler.czČepička a capáčky pro nejmenší, autor: Merina, fler.cz

Zimní doplňky

Ať se nám to líbí nebo ne, dny se krátí, zima je „na krku“, sluníčko už tolik nesvítí apod. Přesně tak vypadají chmurné zimní dny. Proč si ale takhle „smutné“ a nebarevné období nezpříjemnit barevným oblečením? Dámy, je nejvyšší čas vyrazit na nákupy a oživit si zimní šatník.
Samozřejmostí jsou zimní bundy, kabáty a také obuv, kabelky, trendy doplňky a šperky.
Letošní hit číslo jedna jsou maxi nákrčníky. Jedná se o pletené či háčkované doplňky v různých barvách. Hitem číslo dva je tzv. army styl. Rovné střihy kabátů, khaki barvy apod. A v poslední řadě to jsou veselé barvy – IN budou zelenkavé (hráškové) odstíny, stejně jako loňskou zimu i letos „pofrčí“ fialové barvy, nově se objeví švestková, oranžová a šedivá barva.
Hlavní předností jsou použité materiály, kvalitní, příjemné a hlavně hřejivé.

Hráškový nákrčník vás příjemně zahřejeHráškový nákrčník vás příjemně zahřeje
Oranžový nákrčník, autor: Geva, fler.czOranžový nákrčník, autor: Geva, fler.cz

Zimní boty

Znáte značku Crocs? Určitě se vám tento název spojí s letními pantoflem. Značka Crocs ovšem představila i krásnou zimní kolekci. Pohodlně tak můžete vkročit do chladných dnů s originální a pohodlnou značkou Crocs. Tyto boty nekloužou, zahřenou a lehce se udržují.

Myslíme na pány

A co by měl obsahovat zimní šatník každého muže? No přece huňatý a hřejivý svetr. Na zip, s kapucou, na knoflíky, přes hlavu … veselé, vínové, barevné, ale i klasické černé či šedivé barvy. V módě bude jak proužek, tak jednobarevné či s potisky. Pánové se mohou vydat na nákupy např. do prodejen H&M, New Yorker, CA, Next atd. Všude najdete okouzlující modely pánských svetrů pro rok 2010.

Pánský svetr, autor: >>>WonderMike<<<Pánský svetr, autor: >>>WonderMike<<<

Článek Módní zimní trendy 2010 byl publikován 17. listopadu 2010 v 00.00 v rubrice Nákupy. Autorem článku je Mgr. Eva Arnicanová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...