Trendy dámské boty podzim a zima 2012

Tagy:  trendy boty, zimní boty, podzimní kolekce, zima 2012

Sponzorované odkazy:

Trendy dámské boty podzim a zima 2012

Nechte se inspirovat známými návrháři, kteří vědí co je trendy a co se bude nosit. Zimní boty jsou opět opatřeny podpatky i pohodlnou platformou, nechybí ani barvy, ať už neutrální nebo zářivé.

Alberta Ferretti / Louise GrayAlberta Ferretti / Louise Gray

Každá stylová dívka ví, že boty dokážou změnit celkový dojem k lepšímu, ale někdy bohužel i k horšímu. Pro tuto sezónu přišli designéři s úžasnými návrhy, které vás budou inspirovat při výběru té správné zimní obuvi. Letos se nosí pohodlné boty s plochou podrážkou, na podpatku i s platformou. Jestliže jste si oblíbily kozačky nad kolena, určitě vás potěší zpráva, že i letos patří mezi trendy obuv. Klasikou jsou kozačky pod kolena a navíc přibyly i kotníkové boty, a to nejvíce zavazovací, s širokým podpatkem nebo s ozdobným pružným páskem po straně. Z materiálů jsou k vidění lakované kůže, kožešina a semiš, i když ten o něco méně než minulý rok.

Platforma a klín

Burberry Prorsum / D&GBurberry Prorsum / D&G

Boty na klínu jsou pohodlné a mnohé dámy se v botách na platformě cítí jistěji než v botách na podpatku. Obout si je můžete k sukni, šatům nebo kalhotám. Perfektně doladí běžné každodenní oblečení nebo i elegantní oděv do kanceláře. Vyzkoušet můžete třeba sportovní tenisky na klínu.

Zdobení

Isabel MarantIsabel Marant

Přezky a zipy vám přijdou už okoukané a máte pocit, že návrháři už dlouho nepřišli s něčím novým? Pak vás možná překvapí vysoké semišové boty s třásněmi. Střapaté zdobení už nekrášlí jen trendy kabelky, ale přesunulo se také o něco níže, na boty. Kozačky můžete kombinovat s etno stylem, skandinávským vzorem nebo kožešinou.

Klasika

HermesHermes

Bylo pamatováno také na příznivce klasického jednoduchého stylu. V zimě se budou hodně nosit hnědé kabelky, tak by vám k nim nebyly chybět ani hnědé kozačky ve výšce pod kolena nebo i nad kolena.

Vzory

ValentinoValentino

Trendy vzorem podzimu je hadí kůže. Skvěle vypadá na tunikách, šatech nebo kabelkách a báječně vypadá dokonce i kozačkách. Jen se nesnažte obléci od hlavy až po paty do jednoho vzoru, to nikdy nevypadá moc dobře.

Široký podpatek

DKNY / Louis VuittonDKNY / Louis Vuitton

Stalo se vám někdy, že jste v obchodě neodolala sexy botám na jehlovém podpatku a pak vám ležely doma, protože jste se v nich bála chodit. V kotníkových botách s širokým podpatkem se budete cítit mnohem pohodlněji. A co víc? Patří k vrcholovým trendům sezóny.

FendiFendi

Hit: Sandály s širokým podpatkem a silné punčocháče.

Článek Trendy dámské boty podzim a zima 2012 byl publikován 15. října 2011 v 00.00 v rubrice Boty. Autorem článku je Jana Arnoštová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...