Boty Diesel

Tagy:  boty, obuv, sportovní boty, Diesel

Sponzorované odkazy:

Boty Diesel

Značka Diesel je snad každému známa. Je charakteristická svými originálními barevnými kombinacemi, komfortem, vysoce kvalitním materiálem a neotřelým designem. Značka Diesel zkrátka představuje vysokou kvalitu a nejnovější módní trendy. Je určena obzvláště pro mladé, nezávislé, originální a jedinečné lidi, kteří si potrpí na unikátním, zajímavém, moderním a hlavně stylovém oblečení. Diesel je spíše pro ty, kteří se nebojí investovat do módy trošku víc peněz.

Historie

Značka Diesel byla založena v roce 1978 v Itálii. Zakladatelem této značky je Renzo Rosso, který hned od vzniku značky věděl, co chce a právě on udával této značce jasný směr a cíl. Diesel se stal hitem nejposlednějších trendů, které vytvářeli a stále ještě vytvářejí mladí designéři. Navíc lidé, kteří se nebojí experimentovat a zahrávat s módou tuto značku zajisté ocení.

Značkové kolekce

Značkové oblečení a doplňky Diesel mají každou sezónu co nabízet. Dané kolekce doslova praskají ve švech s novými kolekcemi. Mezi nejznámější produkty patří jednoznačně Diesel džíny. Právě díky nim se tato značka v České republice proslavila. Charakteristickým znakem je moderní střih, komfort, dlouhá životnost a jedinečnost. Vyrábějí se různé střihy a barevné kombinace.
Značka Diesel dále nabízí oblečení pro pány i dámy – halenky, trička, spodní prádlo, čepice, kraťasy, kabelky, mikiny, vesty, bundy, kabelky, peněženky apod.
Také se na českém a zahraničním trhu setkáváme s hodinkami a parfémy Diesel.

Diesel obuv

Značkové boty Diesel jsou inspirovány italskou módou. Jsou tedy nesmírně trendy, šmrncovní, originální, ale hlavně pohodlné a skvěle vypadají na každé noze. K dostání jsou jak letní sandálky, tak balerínky, žabky, tenisky, lodičky apod. Diesel nabízí široké kolekce bot pro dámy a pány.

IN boty aneb které „frčí“

Víte, jaké boty budou letos opravdu IN? Pojďme se společně podívat alespoň na malou ukázku toho, čím zajisté okouzlíte a upoutáte pozornost. Nebojte se lehké extravagance a barev, ideální jsou např. červené, tyrkysové nebo červené boty. Milovníci klasiky si také přijdou na své. Moderní jsou odstíny hnědé, béžové, šedé a tmavě modré barvy.
Sportovní obuv dává zelenou hlavně přírodním odstínům, koženému materiálu a vzdušné obuvi.
Dámy zase ocení celou řadu překrásných sportovních bot nebo žlutých lodiček. Jedině s botami Diesel budete vždy originální a trendy.

Článek Boty Diesel byl publikován 1. září 2011 v 00.00 v rubrice Boty. Autorem článku je Mgr. Eva Arnicanová. Pro diskusi slouží komentáře (3).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...