Dlouhé kabáty – a zima už vás nezaskočí

Tagy:  dlouhé kabáty, kabát, móda, zima, oblečení, dámské oblečení, doplňky

Sponzorované odkazy:

Dlouhé kabáty – a zima už vás nezaskočí

Zima ještě zdaleka není u konce a stále nás mohou překvapit nepříjemné mrazy, sychravo a samozřejmě sníh. V takových dnech bychom nejraději zalezli pod teplou peřinu, s šálkem horké čokolády a pořádnou dávkou optimistických filmů. Pokud si ale tento luxus nemůžete dovolit a potřebujete se zimnímu počasí postavit čelem, pořiďte si dlouhý, teplý kabát, který vás zahřeje a navíc budete splňovat veškeré módní principy.

V jednoduchosti je krása

Toto heslo je nesmrtelné a rozhodně pravdivé. Jednoduše střižený kabátek je zajímavý nejenom jemnou růžovou barvou, ale především absencí knoflíků a zipů, které jsou rafinovaně schované. V tomto outfitu vynikne štíhlá postava a v kombinaci s přírodními odstíny béžové a hnědé budete vypadat naprosto dokonale. Nebojte se oslnit něčím jednoduchým a přitom nápadným, jako je tato světlá klasika.

V jednoduchosti je krása, autor: matchesfashionV jednoduchosti je krása, autor: matchesfashion

Vosí pas

Majitelky útlého pasu mají, co se módy týče, rozhodně ohromnou výhodu, neboť si mohou dovolit obléknout prakticky cokoliv. Pakliže se pyšníte vosím pasem, který se nebojíte ukázat, pořiďte si tento ,,áčkový“ kabát, který je i přes klasickou černou barvu velmi atraktivní a poutá veškerou pozornost. Kromě vypasovanosti nechá vyniknout štíhlým nohám. Kombinujte jej s vysokými podpatky a elegantními punčochami.

Pro zdůraznění vosího pasu, autor: farfetchPro zdůraznění vosího pasu, autor: farfetch

Jako v bavlnce

Jako v bavlnce se octnete díky pravé kožešině, která zahřeje jako žádný jiný materiál. Díky tomuto skvostu zdlouhavé cesty dopravními prostředky a nutné pochůzky městem již nikdy nebudou nepříjemnou záležitostí. Pozor však dejte na příliš výrazné doplňky, dlouhý kabát je sám o sobě velmi výrazný, proto si nezaslouží ,,přebít“ obyčejnou kabelkou či boty z běžné konfekce.

Není nad pravou kožešinu, autor: farfetchNení nad pravou kožešinu, autor: farfetch

Pryč s kapkami

Stejně jako jakýkoliv jiný den v roce, i v únoru se můžeme kromě sněhu setkat s deštěm a mrholením. Každý z nás jistě někdy zažil situaci, kdy se ocitl uprostřed ,,lijáku“ bez deštníku nebo pláštěnky. V takovém případě vám skvěle poslouží práv tento model v trendy metalické barvě s nemoknoucím povrchem. Uvnitř kabátu je navíc teplá kožešina, jež vás ochrání před chladem a mrazem.

Zapomeňte na nepříjemný déšť, autor: pret-a-beauteZapomeňte na nepříjemný déšť, autor: pret-a-beaute

Článek Dlouhé kabáty – a zima už vás nezaskočí byl publikován 20. února 2013 v 15.00 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...