Dámské jarní kabáty do každého počasí

Tagy:  jaro, jarní, kabáty, svrchník, trenčkoty, dámské, kabát

Sponzorované odkazy:

Dámské jarní kabáty do každého počasí

Jaro je tady! Už máte vybraný ten správný svrchník? Pokud ne, pojďme se společně podívat, co právě „frčí“.

Ten má šmrnc, autor: Ed YourdonTen má šmrnc, autor: Ed Yourdon

Nejlepší střih

Možná že už jste si letos oblékla první jarní kousek ze svého šatníku – kabát. Mějte na paměti, že nejoblíbenější je stejně jako loni trenčkotový střih. Co je ovšem jiné, než loňský rok? Barvy. Letos se ani trochu nebojte výrazných barev. Skvěle budete vypadat jak ve žluté, tak i červené, zelené nebo modré barvě.
Trenčkotové kabáty jsou ideální pro ženy, které baví móda, elegance a nemají strach z experimentování s designy, originálními střihy a jsou odvážné nosit i výrazné a pestré barvy.

Žlutá patří do vaší garderóby, autor: HelgaŽlutá patří do vaší garderóby, autor: Helga's Lobster Stew

Barvy

Pomerančová barva je to pravé! Oranžová barva patří letošní jaro a léto mezi tu nejmódnější a nejkrásnější. Dá se skvěle kombinovat s klasickou černou barvou, ale také s přírodními barvami jako je písková a šedá barva.
Další naprostou bombou jsou kabáty v barvách citronu a limetky. V takovém kabátě budete v jakémkoliv počasí plná energie a dobré nálady. Navíc se postaráte o to, že vás na chodníku nikdo nepřehlédne. Myslete na tuto pastelovou barvu – letos by opravdu neměla ve vašem šatníku chybět.
Jahody a červená barva není jen pro Karkulku. Tato mladistvá, výrazná barva plná lásky sluší většině žen. Zkuste červené kabáty zkombinovat se světlými kalhoty nebo klasickými černými a modrými kalhoty.

Jahody ve vašem jarním šatníku, autor: jessjamesjakeJahody ve vašem jarním šatníku, autor: jessjamesjake

Klasické barvy

Hnědá i černá barva nevyšla z módy. Navíc kabáty v odstínech hnědé barvy si můžete obléknout nejen na jaře, ale i na podzim. Černá klasika se hodí ke všemu, jedná se o stálici na přehlídkových molech. Tato barva nechybí v žádné kolekci, ani v té jarní „kabátové“. Jen si vyberte ten správný střih a detail. I z obyčejného černého kabátu můžete vybrat doslova nepřehlédnutelný super kousek. Navíc tyto barvy se výborně kombinují s ostatními barvami. Můžete si např. obléknout růžové kalhoty (které jsou letos velice trendy), zelenkavý top, černý kabát, letní kozačky a doplnit vše o výrazné doplňky jakou jsou šály, šátky, nákrčníky, šperky, kabelky apod.

I šedá barva je letos trendy, autor: jessjamesjakeI šedá barva je letos trendy, autor: jessjamesjake

Vzory a design

Pokud jarní kabát stále ještě nemáte a toužíte mít poslední model, při výběru se zaměřte na vzory, tvary a celkový design. Jen dávejte pozor, pokud se zamýšlíte o koupi vzorovaného kabátu. Musíte přihlížet i na vaší celkovou postavu. Výrazné, velké a objemné potisky akorát přidají pár kil navíc a nehezky vás rozšíří. Dovolit si je mohou spíše hubenější a štíhlejší dámy.

Vyberte si ten správnýVyberte si ten správný

Článek Dámské jarní kabáty do každého počasí byl publikován 24. dubna 2011 v 00.00 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Mgr. Eva Arnicanová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...