Móda 60. let – kabáty a kabátky

Tagy:  móda 60. let, trenčkot, kabátek, kvalitní materiál, střih, doplňky

Sponzorované odkazy:

Móda 60. let – kabáty a kabátky

To, že se móda vrací, jistě nikoho nepřekvapí. V současné době jsou to mimo jiné elegantní kabátky, které se budou pravděpodobně vracet v periodách stále. Je to kvůli jejich elegantnosti, jednoduchosti a ženskosti, které nejednoho osloví. Nechte se oslnit půvabem kabátů, ve kterých se vrátíte v čase.

Jemná a ženská bílá svůdnost

Bílá je barvou čistoty. Co se módy týče, je nejen neutrální a snadno kombinovatelná, vyzařuje daleko více. K tomu všemu je také nesmrtelnou stálicí, která doplňuje ostatní barvy, které jsou zrovna v módě. Elegantní dlouhý bílý kabátek s výraznými černými knoflíky udělá z každé dívky či ženy skutečnou dámu. Krátký lehký kabátek se hodí na pracovní schůzku, ale i pro běžné nošení do města. Sedí k sukni i k džínám. Jemný a decentní krémový kabátek na zavazování v pase zeštíhlí siluetu a zalichotí postavě. Pro každou příležitost se hodí trenčkot klasického střihu v bílé barvě kombinované opět s černými knoflíky. Jako kdybychom se přenesli do černobílého filmu s klasickým kabátkem s rukávy zdobenými kožešinou. Naopak moderností nás uchvátí sněhově bílý kratičký kabátek.

Bílá a nestárnoucí klasikaBílá a nestárnoucí klasika

Vrací se i hravost a pestrost

Jistě nás překvapí také méně tradiční kousky, zejména bílý splývavý kabátek bez rukávů. Ruce lze mít buď schované uvnitř či je jednoduše prostrčit otvory. Zajímavý a velmi pohodlný je volný kabát ve výrazném a nutno podotknout velice pěkném odstínu modré. Čistou elegancí dýchá kostičkovaný asymetrický černo-bílý kabátek. Neobvyklý střih a barva, se kterou se často nesetkáme, to je kombinace, která nás nenechá chladnými, takové kousky v šatníku vždy vyniknou.

Pestrost střihůPestrost střihů

Slabost pro originály

Ať už se považujete za výstřední, či vás zkrátka lákají zajímavé kousky, jistě si přijdete s vracející se módou na své. Barevný kabát s velkými červeno-růžovými kostkami je naprosto nepřehlédnutelný. Dost výrazný je sám o sobě. Nevinně naopak působí krémový puntíkovaný kabátek z lehkého materiálu. Velký výrazný vzor na bílém základě je skutečně jen pro odvážné.

Výrazné potisky na kabátechVýrazné potisky na kabátech

Některé kabátky a kabátky by se dali považovat už dokonce za kousky pro exhibicionisty.

Nepřehlédnutelné modelyNepřehlédnutelné modely

Tečka pro perfekcionistky

Aby byl look 60. let let dokonalý, není nic jednoduššího než správný kabát doplnit o drobnosti, které budou jako třešničkou na dortu. Barevné náušnice, výrazné náramky, kabelky a zajímavé brože dovedou náš outfit k dokonalosti.

Drobné doplňky jsou správnou tečkouDrobné doplňky jsou správnou tečkou

Článek Móda 60. let – kabáty a kabátky byl publikován 21. ledna 2011 v 00.00 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Šárka Rychtářová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...