Stylové kabáty na podzim

Tagy:  kabáty, podzimní kabáty, móda, oblečení, nakupování, trendy, obchody, cena

Sponzorované odkazy:

Stylové kabáty na podzim

Podzim je v plném proudu a spolu s ním samozřejmé nejnovější módní výstřelky týkající se jak oblečení, tak obuvi a doplňků. V dřívějších dobách obvykle platilo, že co je pohodlné, nemůže být moderní a naopak. Dnes je tomu naštěstí jinak a mnozí návrháři myslí na blaho a komfort svých zákaznic. Zapomeňte na kraťounké a vypasované bundičky, které odhalují záda a břicho, raději si pořiďte stylový podzimní kabát, který zahřeje a potěší.

V jasných barvách

Většina z vás si pod pojmem podzim představí šedivou, černou a khaki barvu, které jednak příliš nelichotí pleti a mnohdy působí velmi fádně. Pakliže milujete barvy, rozhodně se jich ve prospěch podzimního počasí nevzdávejte. Pořiďte si například tento originální kabát se zateplenou podšívkou, ve kterém budete za módní ikonu a ještě se krásně zahřejete.

Zahřejte se barvami, autor: netaporterZahřejte se barvami, autor: netaporter

Hlavně v teple

Přestaňte se honit za nesmyslnými trendy lehkých bundiček bez podšívky a raději si pořiďte kvalitní kabát s teplým kožichem, který vás zahřeje i v těch největších mrazech. Kabát od Yves Salomon se pyšní nepromokavou vnější vrstvou a huňatým kožichem, díky kterému již žádná večerní procházka městem nebude problém.

Buďte stále v teple, autor: brownsfashionBuďte stále v teple, autor: brownsfashion

Pro štíhlé postavy

Nesmírnou výhodou dlouhých kabátů je fakt, že nejenom zahřejí, ale snadno schovají i nějaký ten ,,faldík" a kilo navíc. Pokud ale vlastníte štíhlou postavu a chcete nechat vyniknout svůj vosí pas, s klidem si pořiďte vypasovaný model, který vám padne jako ulitý. Například tuto jednoduchou variantu v šedém provedení pořídíte za skvělých 2400 korun v obchodech Vero Moda nebo Only.

Jednoduchý kabát za 2400 korun, autor: welikefashionJednoduchý kabát za 2400 korun, autor: welikefashion

Elegantní varianta

Ne všechny kabáty jsou univerzální a zatímco se jeden naprosto dokonale hodí k džínám, legínům a teniskám, spolu s elegantnějšími šaty či kalhotovým kostýmem by vypadat příšerně. Pokud pracujete v oblasti, kde je formální oděv podmínkou, rozhodně se zaměřte na elegantní podobu kabátů, které se hodí přesně pro tento druh oděvů. například tento trendy model od Miss Selfridge pořídíte za skvělých 2600 korun.

Elegantní varinta od Miss Selfridge, autor: missselfidgeElegantní varinta od Miss Selfridge, autor: missselfidge

Článek Stylové kabáty na podzim byl publikován 13. října 2013 v 12.00 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...