Jaký kabát si letos pořídit?

Sponzorované odkazy:

Jaký kabát si letos pořídit?

Přemýšlela jste, že letos prostě musíte mít nějaký nový kabát na přelom podzimu a zimy? A jste zmatená, protože nabídka v obchodech je opravdu široká, ve snaze si vybrat nadčasový kousek se přehrabujete ramínky a nakonec zase odcházíte z obchodu s prázdnou?

Letos jsou v módě opravdu dlouhé kabáty, nejlépe až na paty, pokud jste sledovala módní přehlídky, tak téměř každý návrhář měl na mole minimálně jeden extra dlouhý model. Chcete-li investovat větší množství finančních prostředků do pořízení kabátu, určitě si nákup velice dobře promyslete. To, co je trendy letos, bude příští zimní sezónu opovrhováno. Raději si vyhlídněte kvalitně ušitý kabát nadčasového střihu. Za opravdu dobrou látku, jež se bude snadno udržovat, se rozhodně vyplatí dát pár korun navíc. O tom, že je kabát opravdu kvalitní, nebude rozhodovat pouze samotná látka, ale i to, zda je pořádně kabát prošitý, nikde neodstávají žádné stehy. Knoflíky, případně zipy nesmí působit lacině, knoflíky nebudou špatně přišité, či viset na poslední nitce. Samozřejmostí by měl být náhradní knoflík, možnost kabát prát, či možnost chemického čištění v čistírně. Extrémní pozornost věnujte tomu, z jaké látky je vyrobena podšívka. Ta velice ovlivňuje celkový dojem z kabátu.

Přeci jen – na podzim, či v zimě se snáze zašpiníte. Stačí, že kolem vás projede auto, postříká vás vodou z kaluže, anebo cestujete-li městskou hromadnou dopravou, jistě víte, že i když jste na sebe opatrná, špíně a flekům se nevyhnete.

Kabát, který si pořídíte, by mělo být možné nosit jak s oblečením do zaměstnání, tak s volnočasovým, bonusem navíc bude, že vypadá dobře například i ve spojení s plesovými šaty. V kabátu nesmí být zima, bude-li vyroben místo z oblíbené vlny z funkčnějšího materiálu, měla by být samozřejmostí paropropustnost, voděodolnost a větruodolnost, přeci jen nechcete, aby vám bylo v zimě zbytečně chladno.

Máte vyhlídnutý kabát s kožešinovými aplikacemi, dejte pozor na to, aby se daly z kabátu snadno sundat a vyčistit. To je opravdu velice důležité.

Podzimní oblečeníPodzimní oblečení

Ve snaze si pořídit nadčasový kousek, většina žen sahá po černé, či velbloudí barvě kabátu. Ano, taková barva nenadchne, ani neurazí, snadno se kombinuje, ale na ulici naprosto zaniknete. Zkuste popřemýšlet nad obsahem vašeho šatníku, zda by se vám dobře nekombinoval například i vínový, tmavě zelený, či námořnicky modrý kabát. Uvidíte, že díky barevnému kabátu na ulici budete k nepřehlédnutí a budete přitahovat obdivné pohledy. Sice k takovému barevnému kabátku budete musit nosit méně nápadné barety, čepice a šály, ale vězte, že někdy barvy mohou k nadčasovému kousku přidat další bonus navíc. Nakonec jedinečný módní styl je to, čeho se každá žena snaží dosáhnout.

Článek Jaký kabát si letos pořídit? byl publikován 15. listopadu 2023 v 07.00 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Petra Havlíková. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...