Hit letošního podzimu? Zelený kabát!

Tagy:  kabát, bunda, parka, sako, móda, podzim, nakupování

Sponzorované odkazy:

Hit letošního podzimu? Zelený kabát!

Každou sezónu, ať už se jedná o jaro, léto, podzim nebo zimu, jsou moderní nějaké barvy, zatímco ty z předešlého roku stojí opodál. To samozřejmě neznamená, že je nebudete nosit, nicméně pokud upřednostníte ty aktuální, jistě budete maximálně in. Letošní podzim a zimu jsou v kurzu opět přírodní barvy a zatímco loni vám nesměla v šatníku chybět vínová, letos má zelenou zelená. Sháníte ideální podzimní kabát, stylovou bundu, trendy parku nebo elegantní teplejší sako vhodné i na jaro? Pak se podívejte na tyto zelené kousky, které vám jistě budou slušet.

Kalendářně již sice začal podzim, ale stále se najde několik příjemných teplých dní, do kterých si rozhodně nemusíte oblékat teplý zimní kabát a boty s kožíškem. Využijte toho, že ještě neudeřily mrazy a obstarejte si oversized kabátek z lehčího materiálu, který skvěle drží svůj rovný nevpasovaný tvar a dokonale se hodí jak k teniskám a otrhaným džínům, tak k elegantnějšímu outfitu do práce. Tento zelený kousek najdete na e-shopu SHEIN.COM již za senzačních 765 korun.

Autor: SHEIN.COMAutor: SHEIN.COM

Zelená barva má samozřejmě nespočet podob a jestli s některou z nich letos rozhodně nešlápnete vedle, pak je to army zelená. Tento odstín a celkově styl oblečení inspirovaný army motivy a modely je neuvěřitelně v kurzu a sluší jak štíhlým blondýnkám se světlou pletí, tak opáleným brunetkám s křivkami. K tomuto kousku můžete kombinovat sportovnější i elegantnější oděvy. Kabát koupíte na e-shopu SHOPMRSH.COM za 7 322 korun.

Autor: SHOPMRSH.COMAutor: SHOPMRSH.COM

Zapomenout samozřejmě nesmíme ani na tento jemný odstín zelené, kterému se říká mentolový. Mentolová barva by neměla chybět v šatníků žádné nákupní maniačky, která miluje módu a obklopuje se ji každý den. Mentolové kousky užijete jak na podzim, tak na jaře nebo v létě, proto jsou velmi praktickou volbou. Kabát v mentolové barvě je poměrně raritou a obzvláště tento, který je inspirovaný ruskými módními návrháři, kteří si potrpí na drobnosti jako je reliéf na látce, knoflíky a specifické klopy. Kabát můžete koupit na e-shopu FARFETCH.COM za 4 533 korun.

Autor: FARFETCH.COMAutor: FARFETCH.COM

Dalším velmi populárním zeleným odstínem, který má v módě své nezastupitelné místo, je zelená v podobě hráškové. Tato typická barva se nejčastěji objevuje právě na svršcích jako jsou svetříky, tuniky anebo výrazné kabáty, které opravdu nelze přehlédnout nebo minout. Chcete na studených podzimních ulicích plných šedých outfitů zazářit? Pak vám rozhodně nesmí chybět tento oversized zelený kabátek v hráškovém odstínu, který seženete například na e-shopu ROMWE.COM, a to již za velmi příjemných 3 085 korun.

Autor: ROMWE.COMAutor: ROMWE.COM

Článek Hit letošního podzimu? Zelený kabát! byl publikován 26. září 2015 v 13.00 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...