Smaragdově zelená móda pro blondýny i brunetky

Tagy:  oblečení, smaragdová zelená, zelená, oděvy, dámské oblečení, doplňky, šoerky

Sponzorované odkazy:

Smaragdově zelená móda pro blondýny i brunetky

Móda nikdy nespí a proto není divu, že se prakticky ze dne na den mění trendy. Pakliže módní výstřelky milujete, pravidelně si kupujete magazíny s oblečením a nevynecháte žádnou módní show, ve které je jedna novinka za druhou, pak vám jistě neunikl ani fakt, že se na obzoru opět objevuje zelená barva, a to v naprosto všech odstínech. Obohaťte svůj šatník o smaragdově zbarvené kousky, které dokonale padnou jak blondýnkám, tak brunetkám a dokonce smyslným zrzkám.

Kabát nejen na zimu

Letošní zima zatím připomímá spíše jakýsi chladnější podzim, proto můžete zapomenout na zateplené sněhuje a péřové bundy a s klidem se poohlédněte po lehčí variantě, kterou užijete i začátkem jara a zase následující sezónu. Co říkáte například na smaragdově zelený kabát od značky Chicnova, který nyní pořídíte s povánoční slevou za senzačních 1 455 korun.

Autor: CHICNOVAAutor: CHICNOVA

Vánoční motivy i po Vánocích

Vánoce jsou sice prakticky za námi, nicméně Vánočních motivů se vzdávat ještě zdaleka nemusíte. Zima bude ještě dlouhá a proto se nebojte sáhnout i po svetrech a mikinách s typickými Vánočními symboly jako je jehličí, stromečky, rolničky a nebo infantilní sobi. Tuto stylovou mikinu pořídíte opět od značky Chicnova za skvelých 500 korun.

Autor: ChicnovaAutor: Chicnova

Smaragdové šperky

Smaragdově zelená není v módním světě žádným nováčkem, neboť se již stovky let objevovala na špercích všeho druhu. Pravé smaragdy jsou ovšem velmi drahou záležitostí, kterou si ne každý může dovolit. Pokud vás smaragdová barva zaujala a rádi byste ji nosili například na uších,, obstarejte si například tyto stylové náušnice z eshopu Yesstyle za 2 344 korun.

Autor: yesstyleAutor: yesstyle

Značková móda

Pakliže si potrpíte na značkovou módu a nedokážete si představit svoji šatní skříň bez kabelek z Pařížské ulice, vydejte se tentokrát do butiku Gucci, kde rovněž zavládl trend smaragdově zelených doplňků a obuvi. Například tuto stylovou kabelu pořídíte za 9 300 korun, pokud však chcete ušetřit, neváhejte navštívit aukro nebo ebay.

Autor: fashion.ebayAutor: fashion.ebay

Hodinky dle posledních trendů

Smaragdově zbarvené seženete i hodinky, které se skvěle hodí jak k přírodním barvám a materiálům, jako je například kůže nebo kožešina, tak k černé nebo bílé. Tyto stylové hodinky pořídíte od značky Zappos za 7 322 korun.

Autor: zapposAutor: zappos

Elegance do kanceláře

Pracujete v administrativě, kde potřebujete působit seriózním a elegantním dojmem, proto jsou pro vás formální oděvy samozřejmostí? Pak se možná máte sklony oblékat příliš nudně a jednotvárně, ovšem i elegantní móda může být stylová a odvážná. Například tyto smaragdově zelené kalhoty se skvěle hodí k saku i halence a budou vám opravdu slušet. Pořídíte je v obchodech Fashion Conscience za 1 165 korun.

Autor: fashion-conscienceAutor: fashion-conscience

Článek Smaragdově zelená móda pro blondýny i brunetky byl publikován 30. prosince 2014 v 16.00 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...