Dámská zimní móda

Tagy:  zimní móda, dámská móda, kabáty, svetry, nákrčníky, šály, doplňky, pletená

Sponzorované odkazy:

Dámská zimní móda

Víte, co je trendy pro letošní zimu 2011? V následujícím článku najdete vše, co se točí kolem dámské zimní módy. Dozvíte se, které doplňky jsou ty pravé, jaká barva je IN a v čem okouzlíte nejen sama sebe, ale i vaše okolí. Pojďme se společně seznámit s tipy na zimní bundy, boty, doplňky…

Svetry

Stejně tak jako loňskou, tak i letošní zimu musíte mít teploučký a moderní svetr. Zapomeňte na černé svetry, ve kterých budete spíše vypadat jak utrápená dáma, sáhněte raději po veselejších barvách jako je růžová, vínová, fialová, béžová, červená, ale i hořčicová, oranžová apod. Mějte na paměti, že se vrací 50. a 60. léta.
Určitě si pořiďte svetr s rolákem, propínací slabší svetříky a nebo vzorované a huňaté svetry, které přilákají zrak kolemjdoucích. Svetry jsou skvělým módním outfitem. Nejen že se dají skvěle kombinovat s ostatním oblečením, ale navíc jsou slušivé a postarají se o to, aby jste i v těch největších mrazech zůstala v teple.

Zimní doplňky

Víte, že pletená móda se vrací? Nově příchozí rok dává doslova zelenou všem pleteným a háčkovaným doplňkům. Letošní zimu vám nesmí chybět pletená šála nebo krásný huňatý nákrčník. Zachumlat se do hřejivé šály je nejen příjemné, ale působí to navíc nesmírně elegantně a vkusně. Vyjít do ulic pouze v kabátě či zimní bundě bez šály, není to pravé ořechové. Taková barevná šála dokáže přímo divy s vaším jednobarevným kabátem. Výrazný nákrčník se postará o celkově sladěný a originální outfit. V obchodech najdete celou řadu těchto překrásných a hřejivých doplňků. Pokud ovšem toužíte po něčem originálním, není nic lepšího, než si takovou šálu uplést sama.

Barevné svetry jsou letošní zimu to pravé, autor: jessjamesjakeBarevné svetry jsou letošní zimu to pravé, autor: jessjamesjake

Co je trendy?

Prvním pravidlem, které byste měla letošní zimu dodržet je – noste barvy. Zima je sama o sobě dosti nevýrazná, co se barev týče. Snažte si do vašeho života vnést trochu optimismu. Zahalte se do výrazných barev.
Zvýrazněte se. Ptáte se jak? Co třeba výrazným šperkem? Velké náušnice, výrazné náhrdelníky, blýskavé šperky, to je to pravé. Rok 2011 je plný výrazných a mohutných šperků, které vždy upoutají pozornost. Ovšem pozor. Zase to příliš nepřehánějte. Raději zvolte jeden až dva výrazné šperky, než působit jako stojící šperkovnice.

Výrazný a nepřehlédnutelný nákrčník, autor: smittenkittenorigVýrazný a nepřehlédnutelný nákrčník, autor: smittenkittenorig

Článek Dámská zimní móda byl publikován 3. ledna 2011 v 22.15 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Mgr. Eva Arnicanová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...