Bílá letní móda

Tagy:  léto, letní móda, bílá, bílé oblečení, barevné kabelky, letní šaty, masivní náramky, doplňky, kabelky, černá, podpatky

Sponzorované odkazy:

Bílá letní móda

Na letošní léto je bílá barva absolutně IN. Zapomeňte na černou, nejen že vám ve tmavém oblečení bude ještě větší horko, ale nebudete stylová a trendy. Léto 2010 dává zelenou bílé barvě. Důležité je jen správně zvolit doplňky a upozornit na vaše přednosti.

Vhodné doplňky

Při oblékání myslete nejen na svrchní oblečení, ale také na doplňky, které jsou více než důležité. I obyčejné oblečení může vypadat luxusně, pokud k nim zvolíte vhodné doplňky.
Trendy jsou např. masivní náramky. Spousta náramků nebo jen dva mohutné je přesně to, co letošní léto musíte mít. Jen si představte, jak krásně budete vypadat a zářit, pokud se obléknete do bílých šatů a ozdobíte se náramky. Doplňky vás nejen rozzáří, ale také na vás vyniknou mnohem více, než u tmavého či barevného oblečení.
Ve vaší šperkovnici a výbavičce by neměly chybět ani metalické, lesklé, stříbrné a zlaté doplňky. Tím nemám namysli pouze šperky. I obyčejné plážové bílé šaty se dostanou na jinou úroveň, pokud si k nim vezmete stříbrné žabky a velkou stříbrnou kabelu. Když tento outfit vyladíte ještě decentními stříbrnými šperky, budete přímo letní hvězdou.

A co černá?

S tou černou to není zas tak pravdivé. Jakékoliv bílé šaty dokonale podtrhnete tmavým vrškem. Nic nezkazíte tím, když si k šatům vezmete např. sexy černou koženou bundu. Ale pozor, ta se hodí opravdu jen na veselé večírky, ne na společenské a pracovní akce. Pokud koženou bundu nemáte, nemusíte honem běžet do vašeho oblíbeného obchodu. Nejdříve se podívejte do skříně, jestli tam nenajdete černé sáčko s ostrými střihy, i v něm budete vypadat v kombinaci s bílými šaty naprosto dokonale.
Správnou volbou jsou také doplňky v hnědé, béžové a krémové barvě. Tyto odstíny spadají do tzv. přírodní skupiny barev. Zaručeně vám poskytnou ležérní a přirozený vzhled.

Buďte stylová

Bílá barva působí čistě a svěže. Můžete si pořídit téměř cokoliv. Ať už bílé šaty, kalhoty, trička, košile, halenky… vše je dovoleno.
Jak dobře víme, vysoké podpatky jsou to pravé. Ne sice po zdravotní stránce, ale co se týče přitažlivosti, vysoké podpatky protáhnou nohy, zúží váš zadek a pozdvihnou kouzlo celého vašeho outfitu.V kombinaci s bílým oblečením si můžete dovolit i nějaké výrazné až extravagantní kousky, které tak dobře vyniknou.
A jak je to s kabelkami? Skvěle oživí bílé šaty a dodá jim hravý element hlavně barevná kabelka. K bílé barvě se hodí v podstatě jakákoliv barva, takže teď už je to jen na vás, jakou barvu kabelky si vyberete. Čím zářivější, tím lépe se budete vyjímat na rozehřátých ulicích.

Článek Bílá letní móda byl publikován 30. července 2010 v 00.00 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Mgr. Eva Gomelská. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...