Bílá halenka, základ každého šatníku

Sponzorované odkazy:

Bílá halenka, základ každého šatníku

Módní trendy se mění častěji než počasí, jen málo kousků v šatníku se může pyšnit tím, že v průběhu desetiletí byly vždycky v módě a in. Jedním z nich je bílá košile, či chcete-li halenka. Nikoho sama o sobě nenadchne ani neurazí, ale společně s jiným oblečením dokáže vytvořit stovky a tisíce neotřelých variací a je jen na vás a na vaší představivosti, s čím vším bílou košili nakombinujete.

Bílá košile nevyjde nikdy z módyBílá košile nevyjde nikdy z módy

V jednoduchosti je krása

Pokud jde o konkrétní klasiku šatníku, jednou z nejoblíbenějších kombinací jsou tmavě modré džíny, bílá košile a černý svetr. Pohodové a elegantní kombo do práce, na kávu s kamarádkou i na rande. Při nákupu košile si dejte pozor, aby vás manžety netlačily, a knoflíčky se v oblasti prsou neotvíraly, působila byste lacině. Najít dokonale padnoucí bílou košili v konfekci není jednoduché, ale určitě si najdete tu pravou pro vaši postavu a tu si zamilujete. Nezapomeňte mít košili také vždy řádně vyžehlenou.

Romantické halenky jsou roztomiléRomantické halenky jsou roztomilé

Už při nákupu nové košile dbejte na to, aby její materiál byl dostatečně silný, aby vám pod ní neprosvítalo spodní prádlo. Pracujete-li v kanceláři, dejte pozor na to, aby vás košile nedřela v podpaží, to je při práci u počítače velmi nepříjemné, příliš těsná košile v tomto místě také podporuje pocení a určitě nechcete trávit pracovní dny s koláči od potu, že?

S čím košili kombinovat?

Můžete si je obléct dohromady s korzetem nebo blejzrem, podpatky, elegantním účesem a odvážnou rudou rtěnkou a můžete vyrazit na rande, nebo si k ní oblečte kožené legíny a tenisky a budete mít nedbale elegantní outfit.

Bílá košile a jeansyBílá košile a jeansy

Oversized

Oversized trend nám velí nosit větší a pohodlnější oblečení. Máte-li přítele, v jeho skříni najdete jistě pánskou bílou košili, které vyrolujete rukávy, přepásáte ji páskem a nový outfit je na světě.

Kožená a jeansová sukně jsou to pravéKožená a jeansová sukně jsou to pravé

Kožená sukně

Letošní jaro jdou do módy kožené věci a tak si k bílé halence pořiďte koženou sukni a budete za hvězdu. Nebojte se toto kombo doplnit výrazným náhrdelníkem, velkými náušnicemi a vysokými kozačkami. Kožená sukně ve spojení s bílou halenkou působí neskutečně žensky.

Článek Bílá halenka, základ každého šatníku byl publikován 8. února 2021 v 00.00 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Petra Havlíková. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...