Italská móda

Tagy:  italská móda, gucci, versace, roberto cavalli, Itálie

Sponzorované odkazy:

Italská móda

Dámské a pánské kolekce oblečení pro ty, kteří milují ležérní eleganci a luxusní materiály patří do světa italské módy. Italská móda patří ke světové špičce. Velké oblibě se těší především proto, že v sobě snoubí nejen zmíněnou eleganci, ale také pohodlí. S italskou módou nikdy neuděláte krok vedle. Nebudete působit ani fádně, ani příliš extravagantně. Jestliže letos zvolíte stylový italský model, nemusíte se bát ani odvážnějších barev.

Elegantní italská móda, autor: 3BL MediaElegantní italská móda, autor: 3BL Media

Italská móda pro ženy

Italská móda pro ženy klade důraz na zvýraznění ženské krásy a sex-appealu. Extravagantní střihy, přiléhavé a lesklé materiály a výrazné barevné tóny mají jediný cíl – zaujmout okolí. Moderní až nadčasová italská móda vypovídá o tom, že italská móda pro ženy vyjadřuje radost ze života.

Moderní obuv a jiné doplňky, autor: Andrea RinaldiModerní obuv a jiné doplňky, autor: Andrea Rinaldi

Temperament

Stejně tak, jako jsou temperamentní Italové, tak je živá a energická italská móda. Díky ní víme, co je IN a stylové. Letošní rok hýří nápaditým designem, barvami a lehce extravagantními střihy. Výrazné potisky na tričkách, tříčtvrteční kalhoty nebo dokonce letní overaly, taková je letošní italská móda.

Italská móda, autor, tmarsee530Italská móda, autor, tmarsee530

Jaká je?

Italská móda by se dala nazvat jedním slovem. Jakým? Např. rafinovaná, propracovaná, originální, živá, hravá, příjemná, sexy, elegantní, moderní, stylová, trendy, IN, nenapodobitelná, temperamentní, výbušná, vitální, novodobá, čilá apod. Italští návrháři vědí, co se nosí. S jednotlivými kousky oblečení si hrají do posledního detailu. Italská móda má tak každou sezónu nabídnout mnoho neotřelých stylů. Italové si potrpí na kvalitě, proto k výrobě jednotlivých modelů používají vysoce kvalitní materiál, mezi který patří např. hedvábí, vlna, len a jiné přírodní materiály.

Temperamentní móda, autor: pagedailyTemperamentní móda, autor: pagedaily

Gucci

Ve 20. letech 20. století založil Guccio Gucci italskou značku Gucci. Velmi ho ovládala vášeň ke koním, proto pod touto značkou vyšla kolekce kožených doplňků určených právě k jízdě na koních. Později se začal věnovat – dnes už fenoménu – Gucciho kabelkám. Jeho kabelky jsou, známe svým neotřelým stylem i designem. Po smrti Guccia převzali podnik jeho tři synové – Aldo, Vasco a Rodolfo. Dnes je tato italská značka známa snad po celém světě.

Roberto Cavalli

Určitě všichni známe obchod s oblečením H&M. Právě tato švédská firma Hennes a Mauritz se rozhodla pověřit Cavalliho vytvořením exkluzivní kolekce. Toto oblečení má být velmi dostupné. Jeho modely se vyznačují extravagancí, smyslností a sexy stylem.

Gianni Versace

Provokativní a výrazná móda – tak lze charakterizovat kolekce od Gianni Versace. Tento módní mág rád provokoval a rád zvýrazňoval lidskou sexualitu. Jednotlivé modely jsou sice o něco dražší, ale zaručí vám jedinečný pocit, pohodlí a styl.

Článek Italská móda byl publikován 21. srpna 2011 v 00.00 v rubrice Nákupy. Autorem článku je Mgr. Eva Arnicanová. Pro diskusi slouží komentáře (2).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...