Odstíny zelené, které jsou současným hitem!

Tagy:  oblečení, styl, zelená, módní doplňky, barvy, trendy, hit

Sponzorované odkazy:

Odstíny zelené, které jsou současným hitem!

Zelená je letos in a do šatníku se dá zařadit velice jednoduchým způsobem. O kombinování barev jsme se již dozvěděli ve článku o kombinování barev . Využijme toho a vnesme do svého šatníku závan čerstvé živoucí zeleně.

Co o nás prozradí zelená

Oblečení si většina lidí volí podle své nálady. Nevědomky tak okolí o svém současném stavu prozrazujeme více, než si myslíme. V oblečení v zelené barvě působíme vyrovnaně, stabilně a přátelsky. Zároveň působíme důvěryhodněji a zelená barva obecně do určité míry uklidňuje. Zelená je velmi harmonická barva, ale zároveň navodí pocit aktivity a vzrušení. Zelená je taktéž barvou přírody a obnovy a působí mladistvě. Zařazení některých odstínů zelené do našeho šatníku nám tedy může jedině prospět.

S čím zelenou kombinovat a kam ji nosit

Je skvělé, že zelená barva má tak neuvěřitelně široké spektrum velmi odlišných odstínů. Tmavá zelená a olivově zelená působí velmi střízlivě a decentně a lze ji bez problému použít jako základní barvu šatníku, ať se pohybujeme v jakékoliv společnosti. Tyto tmavší odstíny zelené se také skvěle kombinují, a to s decentní modrou, béžovou a černou. Veselejšího dojmu naopak můžeme docílit v kombinaci tmavě zelené a červené, či pastelově růžové. Jasnější světlejší odstíny zelené působí velmi svěže a energicky. Zelená může být klidně i barvou našeho sportovního oblečení. Oblečte si smaragdově zelené šaty a všude zazáříte. Smaragdově zelená se skvěle hodí k černovláskám a tato barva na sebe přímo strhuje pozornost.

Díky jednoduchému střihu a zelené zazáříme, autor: NeckermannDíky jednoduchému střihu a zelené zazáříme, autor: Neckermann

Začněte u detailů

Chceme-li zařadit zelenou do svého šatníku, nemusíme hned začít měnit všechno oblečení. Můžeme začít velmi pomalu. Úplně postačí myslet na zelenou při pořizování doplňků. Zelené kozačky a šátek kolem krku v podobném odstínu udělá své. Totéž zařídí i sytě zelená kabelka a pásek. Postačí několik detailů, které zkombinujeme s tím, co už máme. Díky snadné kombinovatelnosti olivově zelené se tato barva skvěle hodí i na kabátek. Také ve vlasech vypadá zelená senzačně. Zelená spona, gumička či čelenka v nich skvěle vynikne. Zelená se do našeho šatníku může dostat zkrátka mnoha způsoby a jen těžko s touto barvou uděláme chybu.

Šálka v mentolové, autor: OttoŠálka v mentolové, autor: Otto

Článek Odstíny zelené, které jsou současným hitem! byl publikován 16. února 2010 v 00.00 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Šárka Rychtářová. Pro diskusi slouží komentáře (1).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...