Dámská móda pro jaro a léto 2011

Tagy:  jaro, léto, kalhoty, modrá, žlutá, červená, zelená, růžová, fialová, trendy

Sponzorované odkazy:

Dámská móda pro jaro a léto 2011

Barvy vysloveně patří k hřejivým jarním a letním dnům. Na chvíli zavřete vaše černé, šedé nebo bílé modely do šatníku a oblečte si něco výraznějšího a modernějšího. Dokonce i vaše natolik oblíbené modré džíny by ve vaší skříni měly zůstat viset alespoň přes jaro a léto. Možná vás to bude zpočátku trochu mrzet, ale výsledek bude stát rozhodně za to. Letošní jaro a léto 2011 je totiž barevné!

Nosí se barevné kalhoty

Máte ráda klasické modré džíny? Zkuste je na pár měsíců zavřít do skříně a obléct si něco výraznějšího a rozhodně modernějšího. Nebojte se, po hřejivých letních měsících budou opět na scéně. Momentálně se ale nosí barevné modely. Že nevíte, jak se takové barevné kalhoty nosí? Následující řádky vám alespoň částečně poradí, jak na to.

Jen červená a modrá to může být

Stále nemáte červené kalhoty ve vašem šatníku? Chyba! Právě červené kalhoty jsou základem pro letošní jaro a léto. Ač vám to možná tak nepřijde, červená barva se hodí hned k několika nejzákladnějším barvám. Parádně ladí např. k černé, bílé anebo i tmavě modré. Při výběru červených kalhot sáhněte po výrazných a sytých barvách. Jedině tak budete skutečně IN!
Stejně tak jako červené, tak i modré kalhoty přichází na scénu. Ale pozor, džíny a světlou barvu ne! Vyzkoušejte odstíny ostré modré. Není tím na mysli klasická námořnická tmavě modrá, ale svítivě modrá, která doslova oslepí každého, kdo kolem vás projde. K těmto modrým kalhotám si můžete obléct např. žluté, zelenkavé nebo černé topy.

autor: Amanda Niekampautor: Amanda Niekamp

Žluťásci

Žlutá a oranžová barva musí být ve vašem šatníku přes celé jaro a léto 2011. Barva slunce k létu neodmyslitelně patří. Žlutá barva se krásně kombinuje s černou a modrou barvou. Samozřejmě můžete vyzkoušet celou řadu kombinací a vybrat si, v čem se cítíte vy sama nejlépe. Ke žluté barvě se hodí i vzorované, puntíkaté nebo pruhované topy.

Zelená je tráva, ale i móda

Zelená barva letos sklízí úspěch, stejně tak jako loňské léto. Volte smaragdové odstíny, barvu čerstvě rostoucí trávy, khaki nebo olivovou zeleň. Zelená barva lze výborně kombinovat např. s červenou, oranžovou, fialovou, černou anebo žlutou barvou.

Sladká růžová a milovaná fialová

I růžová je letošní sezónu in. Tato barva se bude hodit spíše k romantickým duším a ke klasickým barvám jako je bílá, černá, béžová, modrá, šedivá apod. Ano! Fialová stále nevyšla z módy. Pokud chcete být opravdu trendy, zkuste tuto barvu zkombinovat s meruňkovou, zelenkavou, žlutou nebo růžovou barvou. Uvidíte, že jedině tak zazáříte.

Z kolekce módního návrháře Marca Jacobse, autor: brehantoddZ kolekce módního návrháře Marca Jacobse, autor: brehantodd
Růžová vypadá opravdu lépe než smutná šedivá, autor: Ed YourdonRůžová vypadá opravdu lépe než smutná šedivá, autor: Ed Yourdon

Zajděte si do svého oblíbeného butiku a poohlédněte se po nějakém barevném a výrazném outfitu!

Článek Dámská móda pro jaro a léto 2011 byl publikován 22. dubna 2011 v 00.00 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Mgr. Eva Arnicanová. Pro diskusi slouží komentáře (1).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...