Myslivecký ples aneb jak stylově zazářit v zeleném

Tagy:  myslivecký ples, šaty, společenský oděv, pouzdrové šaty, košilové šaty, kostým, zelená

Sponzorované odkazy:

Myslivecký ples aneb jak stylově zazářit v zeleném

Víte, jak se obléknout nejen na myslivecký ples? Co se třeba zkusit zahalit do zelených outfitů? Pamatujte, zelená není jako zelená. Existuje nepřeberné množství odstínů, proto zkoušejte, kombinujte a nakupujte!

Ples v zeleném

Chcete na mysliveckém plese zazářit a být za opravdovou hvězdu? Na to abyste toho docílila, stačí jedno jediné, perfektně sladit váš outfit. Jak jinak než v zelených barvách. Tato barva v sobě nese mnoho úžasných významů. Symbolizuje barvu přírody a začínajícího života, ale nejen to. Zelená znamená také celkovou rovnováhu, klid a vyrovnanost. Působí velice uklidňujícím dojmem. Nejenže budete v zelené barvě na plese působit velmi originálně a stylově, ale navíc také moderně.

Šaty, sukně nebo kalhoty?

Na myslivecký ples si můžete obléknout, co je vám nejpohodlnější. Pokud jste milovnicí kalhot, proč ne? Stačí jen zvolit vhodné doplňky, elegantní blůzku a hurá na ples. Velice elegantně budete vypadat v černých kalhotách, doplněny o tuniku v zelených odstínech. Nebo naopak v tmavě zelených kalhotách a v zelenkavé halence, topu nebo již zmíněné tunice. V kombinaci vašeho outfitu se meze nekladou.
Naopak ženy, které si potrpí na šatech, mají mnohem větší příležitost vybírat z mnoha střihů, designu a barev. Na myslivecký ples se hodí spíše méně luxusní šaty. Raději se vyhýbejte šatům z šifonu nebo saténu. Zvolte raději bavlněné šaty, které budou vypadat na tuto příležitost přírodněji. Velmi vkusné a elegantní modely šatů si schovejte raději do divadla.

Vysoce elegantní šaty v přírodních barvách, autor: fashaddixVysoce elegantní šaty v přírodních barvách, autor: fashaddix

Kombinace šatů a saka

Toto je jedna z nejelegantnějších variací na téma šaty, kterou lze směle obléct pro formální denní příležitosti, ale i na myslivecký ples. Komplet se obvykle skládá z hladkých šatů jednoduchého střihu a kabátku zhotoveného buď ze stejné látky, nebo z dokonale ladícího materiálu.

Nezapomínejte na „myslivecké“ detaily, autor: Double Grip Sock GartersNezapomínejte na „myslivecké“ detaily, autor: Double Grip Sock Garters

Košilové šaty

Košilové šaty se odvinuly od pánské košile: mají sklopený límec, vpředu lištu s vrchním nebo spodním zapínáním na knoflíky, rukávy s manžetami a rovná nebo lehce rozšířená sukně. Košilové šaty se hodí nejen na myslivecký ples, ale také na běžné nošení. Pokud jsou šaty příliš krátké, můžete si pod ně oblíknout např. legíny.

autor: insidesocalautor: insidesocal

Pouzdrové šaty

Ano, i ty se na ples hodí. Hladký úzký střih, který je lehce probraný v pase. Tyto šaty dokonale vykreslují linii boků. Obvykle bývají bez rukávů s hladkým výstřihem ke krku. Pouzdrové šaty se objevily již ve 20. letech 20. století. Právě v této době se ujaly pro večerní příležitosti. V dnešní době se dají nosit i jako běžný denní oděv.

Článek Myslivecký ples aneb jak stylově zazářit v zeleném byl publikován 15. dubna 2011 v 00.00 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Mgr. Eva Arnicanová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...