Boty na ples, se kterými zazáříte

Tagy:  střevíčky, lodičky, kamínky, zdobené boty, plesová obuv, samet, ples

Sponzorované odkazy:

Boty na ples, se kterými zazáříte

Plesová sezóna s sebou přináší jedno velké dilema. Jaké šaty si vybereme? Jakou barvu a střih. Co za doplňky si zvolíme a která kabelka se více hodí. Nerozhodné budeme také s účesem a make-upem a pravděpodobně dalším množstvím věcí, od kterých čekáme, že budou perfektní. V neposlední řadě se náš zájem zaměří na boty, které nás celý ples ponesou a budou naší největší ozdobou.

Svůdné a sexy černé střevíčky

Důležité je sladit všechny prvky večerní róby do dokonalé symfonie. Budeme-li se držet jediné barvy, chybu jistě neuděláme. K černým šatům proto vybereme stylově podobné černé střevíčky. Že v jednoduchosti je krása potvrzují jednoduché černé lodičky s vykrojenou špičkou. Prosté šaty oživí lodičky zdobené štrasovými kamínky. Velmi pěkně vypadají na noze také sametové lodičky zdobené pásečkem, nejen že perfektně sedí, působí také skutečně sexy. Střevíčky posypané drobnými modrými sklíčky vypadají jako z pohádky. Na světle se navíc překrásně třpytí. Velice elegantní střevíce na jehlových podpatcích jsou díky černé barvě univerzální obuví pro plesovou sezónu.

Černé a neskutečně šikČerné a neskutečně šik

Lodičky s plnou špičkou ke každým šatům

Klasický elegantní tvar lodiček působí něžně a žensky. Sametové barevné lodičky vybíráme podle barvy šatů, pokusit se můžeme i o kontrasty. Samet působí luxusně a dobré je nekombinovat jej s lesklým materiálem. Nejpřirozeněji působí opět se sametem. Třpytivé zlaté střevíčky lze sladit s ostatními doplňky a nazout je tím pádem můžeme téměř k jakýmkoli šatům.

Jednoduché v zajímavých odstínechJednoduché v zajímavých odstínech

Výrazné a zdobené – botky pro odvážné

Velice jednoduché šaty lze snadno vylepšit zajímavými střevíčky. K šedým či stříbrným šatům se budou skvěle hodit páskové střevíce na extra vysokém podpatku. Napodobenina hadí kůže je v tomto případě velice vkusná a trendy. Stylově vypadají i krémové lodičky s vyříznutou špičkou, opět v imitaci hadí kůže. Pro skutečně odvážné jsou tu vysoké podpatky osázené blyštivými kameny. Drobnými kamínky mohou být zdobené také kompletně celé lodičky.

Nádherně zdobené kouskyNádherně zdobené kousky

Extravagantní kousky nejen pro sběratelky

Ten, kdo to s výběrem těch pravých střevíčku myslí opravdu vážně, vždy hledá něco extra. To může najít v barvě bot, jejich netradičním tvaru, zajímavém zdobení a v neposlední řadě v neobvyklých kombinacích. Je už na nás, zda to budou sexy třpytivé střevíčky, smyslné páskové botky zdobené velkou mašlí, luxusní zlaté lodičky či zelinkavé extravagantní botky zdobené stuhou.

Pásečky a páskyPásečky a pásky

Článek Boty na ples, se kterými zazáříte byl publikován 17. ledna 2011 v 00.00 v rubrice Boty. Autorem článku je Šárka Rychtářová. Pro diskusi slouží komentáře (1).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...