Boty na hubnutí

Tagy:  kndice, balanc, fyzička, cvičení, chůze, procházka, běh

Sponzorované odkazy:

Boty na hubnutí

Hubnout bez práce, to je snem snad každé ženy. Která by nestála o méně kil či o pevnější a vyrýsovanější postavu. Nic bohužel není tak úplně bez práce. Pro štíhlou linii si vždy musíme odepřít trochu toho, co máme rádi a naopak si dopřát více pohybu, či dokonce hodiny posilování. Nedávno se však na trhu objevila věc, která nám může naši práci usnadnit, či dokonce pracovat za nás. Řeč je o botách, které pomohou při hubnutí i formování postavy. Nejsou tím pravým dárkem pod stromeček?

Boty na hubnutí, v čem tkví jejich kouzlo?

Slyšíte-li o takové vymoženosti poprvé, možná váháte, či nevěříte. Boty, které pomáhají hubnout, to zní téměř jako pohádka. O to víc nás překvapí, že takové boty skutečně existují a dokonce jsou vyráběny známými věhlasnými firmami. Hubnoucí boty fungují přesně tak, jak slibují. Byly podrobeny důslednému testování a vyvíjeny byly na základě vědeckých výzkumů. Jedná se zkrátka o prověřenou záležitost, které můžeme začít využívat i my.

MBT hubnoucí obuvMBT hubnoucí obuv

Boty na hubnutí se od klasických botasek liší v mnoha ohledech, zejména je to tedy tvar podrážky, která nás nutí zapojovat více svalů a k tomu navíc udržovat balanc. Drobné nucené pohyby pro vyrovnání rovnováhy mají velký účinek na naši kondici. Navíc účiněji zapojujeme více svalů.

Proč chůze v botách na hubnutí?

Chůze je pro člověka jeden z nepřirozenějších pohybů, který ho udržuje v dobré kondici. Rovněž běh je zdravou formou posilování. Zdravotními procházkami udržujeme v dobrém stavu celý organismus a mimo fyzické stránky je pohyb prospěšný také pro psychiku. Tím, že vyměníme běžnou obuv za speciálně tvarované hubnoucí boty vyřešíme hned několik problémů najednou. Pravidelné procházky nám budou příjemnější a také daleko účinější. Také zdravější budou v mnoha ohledech. S pravidelným procházením se, či klidnějším během udržíme svou kondici ve skvělém stavu bez utrácení peněz za trenéra, cvičební kurzy či taneční lekce. Pohybovat se ve speciálních botách můžeme klidně denně. Nosit je můžeme také na doma či jimi nahradit obuv, kterou běžně nosíme. To ocení zejména lidé s nedostatkem času. Nemusí si totiž vyhrazovat čas navíc, stačí změnit v čem běžně chodí do práce či na obchůzkách.

Sketchers boty na hubnutíSketchers boty na hubnutí

Zdravotní účinky zázračných bot

Kromě hubnoucích účinků mají speciální boty také pozitivní zdravotní efekt. Boty dokáží řešit problémy s koleny, odstranit bolesti zad, kloubů či namáhané krční páteře. Při nošení bot dochází k výraznějšímu posilování zejména oblasti stehen a hýždí. Také spalujeme více kalorií a to dokonce i během stání.

Článek Boty na hubnutí byl publikován 27. prosince 2010 v 00.00 v rubrice Boty. Autorem článku je Šárka Rychtářová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...