Boty na platformě

Tagy:  Boty, sandály, žabky na platformě

Sponzorované odkazy:

Boty na platformě

Sluníčko už má opravdu sílu a my odsouváme plné boty do zadní části botníku. Pokud vám tam teď zůstaly jen žabky, je na čase jít na nákupy. Flip flopky, jak se jim jinak také říká, jsou sice pohodlné, ale nedokážou vyrýsovat krásná lýtka. Toužíte být o pár centimetrů vyšší, ale bojíte se nosit boty na podpatku, protože se nemůžete zbavit pocitu, že se vám zvrtne noha. Co kdybyste zkusily boty na platformě? Jsou totiž jedním z letošních hitů v botách.

Střevíček jako pro PopelkuStřevíček jako pro Popelku

Platforma

Pokud patříte k dívkám, které rády žijí na vysoké noze – doslova, máte velmi pestrou nabídku různých modelů žabek, pantoflů, sandálů a jiných bot na platformě. Nosí se vysoké, které dokonale vyrýsují lýtka i zadeček nebo i nižší pro pocit pohodlí. Výšku platformy volte také podle své výšky. Extrémně vysoké ženy, by se jim měly vyhnout, aby v nich nepřipomínaly rozhlednu. Samotné boty na platformě můžou působit robustně, v tomto případě zvolte vzdušné šaty nebo sukni. Džíny vybírejte úzké a kraťasy hodně ohrnuté, jistě jste si jich všimly na nejedné přehlídce pro letošní sezónu. V tomto případě vám neuniklo ani zdobení. Letos převládají přezky, cvoky, výšivky a potisk.

Lodičky na jehlových podpatcích nejsou vhodné na dlouhé chození, to jste si jistě už všimly. Pokud si teď myslíte, že vám doporučím boty na platformě, asi vás zklamu. Platforma je jistě pohodlnější než jehlový podpatek, ale zato je těžší a na dlouhé chození také není vhodná.

Páskové sandály na platforměPáskové sandály na platformě

Barvy

Letní kolekce jsou opravdu veselé, hrají všemi barvami a vybrat si může opravdu každý. Jemné dívky potrpí na pastelové barvy, ať už to bude růžová, tyrkysová, fialová nebo žlutá. Elegance vás nemine v barvě červené nebo černé. Kouzelně vypadají dvoubarevné nebo květinové vzory. Je jen na vás v čem si budete vychutnávat léto plnými doušky.

Jaké jsou ty pravé

Nejvhodnější jsou podpatky kolem 5 centimetrů, jsou nejzdravější, i když vyšší vypadají mnohem více sexy. Pokud v nich neplánujete zvlášť dlouhé procházky, jednou za čas si můžete dovolit i vyšší platformu.

Důležitá rada na závěr, která platí při koupi jakýchkoliv bot. Nezaměřujte se jen na vizuální stránku bot, důležité je hlavně pohodlí. Jinak vám budou ležet v botníku a obdivovat je budete moci jen vy sama. Obujte si obě boty a projděte se několikrát po prodejně, zjistíte tak, jestli vás netlačí a nedřou.

Hit letošního jara a léta – sandály na platformě a otevřená špičkaHit letošního jara a léta – sandály na platformě a otevřená špička

Článek Boty na platformě byl publikován 30. června 2010 v 23.30 v rubrice Boty. Autorem článku je Jana Arnoštová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...