Psaníčka na ples, rande i do města

Tagy:  psaníčka, clutch, party, večírek, rande, schůzka, večeře, oblečení, doplňky, nákupy

Sponzorované odkazy:

Psaníčka na ples, rande i do města

Psaníčka neboli clutches kabelky jsou nezbytností, která by žádné ženě v šatníku neměla chybět. Spoustě ženám připadají tyto varianty nepraktické, avšak opak je pravdou. Do psaníčka vměstnáte všechny osobní věci, včetně drobných líčidel, máte jej stále po ruce a pakliže si pořídíte variantu s řetízkem, můžete jej použít jako crossbody kabelku do města či na schůzku. Inspirujte se typy z letošních kolekcích a pořiďte si pár skvělých kousků z povánočních slev.

Pastelové barvy jsou neuvěřitelně vděčné a moderní prakticky po celý rok, nejenom v letních měsících. Psaníčko v těchto odstínech se skvěle hodí k džínám a sáčku, ale také ke koktejlovým šatům na party. Pořídit jej můžete na e-shopu Shopbop za 2 133 korun.

Autor: SHOPBOPAutor: SHOPBOP

Flitry, kamínky a nejrůznější aplikace se na psaníčkách skvěle vyjímají a pokud vám takový druh kabelky chybí, je na čase si ji pořídit. Černou kabelku s flitry můžete nosit do baru každý pátek a jistě se vám bude hodit i na rande s vysněným protějškem. Cena této varianty je na e-shopu Johnlewis 1 470 korun.

Autor: JOHNLEWISAutor: JOHNLEWIS

Neonové barvy jsou letošní sezónu trochu v útlumu, nicméně psaníčko s neonovými aplikacemi se vám v šatníku rozhodně nikdy neztratí a na party se díky němu stanete středem pozornosti. Pořiďte si stylový doplněk na e-shopu Jades24 za 1 399 korun.

Autor: JADES24Autor: JADES24

Jaké jiné psaníčko dokáže lépe vyjádřit vaši party náladu, než právě takové, které oslavuje víkendový den. Zlatá clutch kabelka s flitry, stylovým a zároveň praktickým řetízkem a vtipným nápisem Saturday, je jasnou trefou do černého. Psaníčko pořídíte na módním e-shopu Forward Forward za 999 korun.

Autor: FORWARDFORWARDAutor: FORWARDFORWARD

Klasické psaníčko však nemusíte nosit jenom na party nebo na obdobné večerní radovánky, skvěle poslouží i na běžné denní nošení a v případě většího rozměru jej dokonale užijete i v kanceláři. V takovém případě se poohlédněte po praktičtější a neutrální variantě, která se hodí téměř ke vše a tak může být stále po ruce. Co říkáte například na tento model z krokodýlí kůže od značky Tommy Hillfiger? Pořídit jej můžete již za 2 100 korun.

Autor: THEHUTAutor: THEHUT

Letošní sezónu jsou stejně tak, jako v loni, moderní retro kabelky, kterým nechybí drsnější povrch, překlady a také přesky s praktickým zavíráním na klipsnu nebo sponu. Pokud chcete svým doplňkem ve formě kabelky trochu zaujmout a rozbít svůj nudný outfit, pořiďte i toto psaníčko v módní metalické barvě, které je neskutečně trendy a navíc vás na e-shopu Yesstyle vyjde na senzačních 430 korun.

Autor: YESSTYLEAutor: YESSTYLE

V letošním roce je v kurzu samozřejmě také krajka, která zaznamenala svůj grandiózní návrat již před několika lety a stále se drží na vrcholu. S krajkou je třeba zacházet velmi opatrně, neboť pokud to s ni přeženete, snadno budete působit laciným dojmem. Pakliže si hodláte na party, večeři nebo rande vzít jednoduchý model, nezapomeňte na výraznou krajkovou kabelku, která celému outfitu dodá žhavý look. Pořídit ji můžete v prodejnách Mano za 499 korun.

Autor: MONNIERFRERESAutor: MONNIERFRERES

Článek Psaníčka na ples, rande i do města byl publikován 26. prosince 2014 v 17.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...