Zima se blíží - co na nohy?

Tagy:  obuv, zima, zimní obuv, počasí, podzim, listopad

Sponzorované odkazy:

Zima se blíží - co na nohy?

I když je letošní počasí v listopadu poměrně teplé a možná jste ještě neměli ani příležitost obléknout si pořádný teplý zimní kabát, jistě nastanou mrazivé dny a také napadne spousta sněhu, kdy si s botami na jehlovém podpatku prostě neporadíte a nezbude vám, než sáhnout po něčem teplejším a praktičtějším. Otázkou samozřejmě zůstává, jakou zimní obuv zvolit, neboť ne všechny kousky jsou stylové a zároveň funkční. Obvykle platí, že co je komfortní, není pěkné a naopak. To ovšem neplatí o následujících modelech, které vás jistě potěší a budete se díky nim v březnu těšit zase na další zimní sezónu.

Klasickým sněhům odzvonilo, nicméně byste neměli zapomínat na praktický a trendy kožíšek, který vás jednak krásně zahřeje a navíc vám dodá styl a bude se skvěle doplňovat s kabátek nebo bundou obdobného stylu. Pakliže nevíte, jaké zimní boty si pořídit, pak se podívejte na novou kolekci e-shopu INFINITYSHOES.COM, kde najdete nespočet trendy modelů nejenom do mrazů. Například tento kousek zahřeje a díky neutrálním barvám se hodí ke spoustě svršků. Cena bot je na e-shopu INFINITYSHOES.COM 2 399 korun.

Autor: INFINITYSHOES.COMAutor: INFINITYSHOES.COM

Ohledně klasických válenek se vedou neustálé debaty, přičemž většina stylistů a módních guru jasně pravý, že jsou neforemné a na ženské noze by neměly být nikdy a za žádných okolností. Pravdou ale je, že jestli je nějaká bota opravdu neuvěřitelně pohodlná, pak je to právě válenka. Jaký model zvolit, abyste nevypadali lacině a tak, jako když jdete pouze na rychlou procházku se psem? Musíte si prostě obstarat tento kousek, který krásně přilne k noze a díky pevné podrážce se neprošlape. Černé kvalitní válenky koupíte na e-shopu AMAZON.COM za 3 899 korun.

Autor: AMAZON.COMAutor: AMAZON.COM

Zatímco v letních měsících si pořizujete spousty sandálků, tenisek a jednoduše kousků, které lze ladit ke všem možným outfitům a o jejichž kvalitě lze polemizovat, v zimě vám postačí pár opravdu kvalitních modelů, které vám možná vydrží i několik let. A už z tohoto důvodu by zimní obuv měla být nadčasová. Čím rozhodně nikdy nic nezkazíte a co snad ani nemůže vyjít z módy, jsou klasické kožené kozačky. Jestli si je koupíte v černé nebo hnědé barvě je na vás, ale na e-shopu AMAZON.COM si za skvělé ceny jistě vyberete.

Autor: AMAZON.COMAutor: AMAZON.COM

Pokud bydlíte ve městě nebo na jihu České republiky, můžete si občas dovolit obléknout i podzimní obuv, někdy v ni dokonce „odchodit“ téměř celou zimu, aniž by vám mrzly palce. Ovšem jakmile se objevíte na horách nebo zkrátka v oblasti, kde občas napadne sníh, bez teplé obuvi se neobejdete. Klasikou jsou samozřejmě černé kousky, chcete-li trochu vybočovat z řady, kupte si tyto zateplené boty na šněrování, které jsou jednak pohodlné a navíc opravdu moderní. Koupíte je na e-shopu LLBEAN.COM, a to již za 1 999 korun.

Autor: LLBEAN.COMAutor: LLBEAN.COM

Článek Zima se blíží - co na nohy? byl publikován 15. listopadu 2015 v 12.00 v rubrice Boty. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...