Velké tašky nejen k vodě

Tagy:  taška, kabela, kabelka, doplňky, léto, plážové oblečení

Sponzorované odkazy:

Velké tašky nejen k vodě

Tašky a kabelky jsou dámskou libůstkou. Někdo preferuje pořádný výběr, jiný dá přednost jedné nebo dvěma oblíbeným. Přece jen však potřebujeme alespoň několik kabelek, vhodných k různým příležitostem. Na večer se hodí malinká třpytivá kabelka, do města či do práce elegantní a prostorná. Chystáme-li se na výlet, k vodě, či to fitcentra, jistě se nám bude hodit velká taška do které bez problému srovnáme vše důležité.

Kterou si vybrat

Velké tašky a kabelky mají mnoho výhod a jsou velice praktické. Jednu takovou tašku potřebuje každá z nás. Bez problému se do ní vejdou boty, ručník, plavky, láhev s vodou, opalovací krém i něco dobrého na svačinu. Když je potřeba, hodí se taška na cesty a výlety, srovnáme do ní leccos. Nyní je již více než jasné, že velká objemná taška má nezastupitelnou roli a hodí se nejen jako módní doplněk. Jakou si ale vybrat? Tašky o kterých se tu nyní bavíme jsou uzpůsobeny k přenášení těžkých věcí a podle toho jsou také vyráběny. Nejčastěji bývají textilní ale pořídit si můžeme také kožené, které jsou o poznání dražší.

Elegance a střízlivost, Dooney and BourkeElegance a střízlivost, Dooney and Bourke

Oblíbené látkové kabelky zakoupíme v různém barevném provedení. Zde záleží výhradně na našem vkusu. Velmi často narazíme na pruhované, tak trochu bláznivě barevné tašky. Ty se hodí především v létě, chystáme-li se na pláž. Mimo to jistě zaujmou také velké kabelky známých značek, zabývajících se výrobou sportovního oblečení. Ty bývají decentnější a obzvláště vhodné do města či do tělocvičny.

Na co se zaměřit

Při výběru tašky řešte hlavně účel, kterému má taška sloužit. Důležitý je objem a nosnost, která je od tašky požadována. Při nákupu se zaměřte zejména na pevnost materiálu a důkladně prověřte uši či popruh. Při nákupu tašky byste se měli dovědět její nosnost, kterou je dobré se řídit. Při prasknutí ucha či jiném poškození je kabelku možné reklamovat.

Odvažte se s Juicy CoutureOdvažte se s Juicy Couture

Slaďte se s kabelkou

Důležité je sladit s kabelkou outfit. Plážová taška k elegantnímu kostýmku zkrátka nepasuje. Barevné letní tašky jsou sice krásné ale klíčové je, hodí-li se k našemu šatníku a budeme-li je nosit skutečně jen k vodě a na výlety. V jiném případě bude praktičtější poohlédnout se po nějaké jednodušší a klasičtější objemné kabelce.

Věčné kostičky od DakineVěčné kostičky od Dakine

Článek Velké tašky nejen k vodě byl publikován 25. května 2010 v 20.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Šárka Rychtářová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...