Oilily kabelky a tašky plné barev a nápadů

Tagy:  taška, kufr, zavazadlo, barvy, květinový vzor

Sponzorované odkazy:

Oilily kabelky a tašky plné barev a nápadů

Nápad a originální zpracování, ani jedno z jmenovaného nikdy nechybí u tašek a kabelek značky Oilily. Ta se vyznačuje především zajímavými a neotřelými kombinacemi barev, vzorů i materiálů. Snad každý její produkt je unikátem a nenapodobitelnou extravagancí, která však stále zůstává elegantní a vkusná. Pořiďte si kabelku značky Oilily a okamžitě si ji zamilujete.

Barevné květinové kabelky

Tvorba Oilily je skutečně nezaměnitelným unikátem. Návrháři se nebojí prakticky ničeho a odvážně kombinují i na první pohled nekombinovatelné. Nutno uznat, že výsledek vždy stojí za to. Drobnější kabelka na řetízku vyvedená v tmavé základové barvě zdobená barevnými kytičkami je pěknou ukázkou, která však není pro Oilily úplně až tak typická. To je spíš hnědá rozměrnější taška se dvěma uchy zdobená pestrým květinovým vzorem. Nechybí na ní růžová, zelenomodrá ani žlutá barva. Velká kabelka laděná v hnědavých a blankytně modrých tónech se uplatní také na cestách. Velmi zajímavá je kabelka v něžné kombinaci zelenkavé a růžové.

Květinová klasika v mnoha variacíchKvětinová klasika v mnoha variacích

Originální koláže – kabelky, které mají duši

Velice neobvyklé jsou také barevné, bohatě zdobené kabelky Oilily. Jednou z nich je taška na dvě ucha provedená v růžové a černé barvě s pestrými detaily. Tvar je trochu sportovnější, zvířecí a květinový motiv formou nášivky je originálním ozvláštněním. Podobně je tomu u tašky s ptáčky a kvítky, která je celkově velmi neobvyklá. Mix barev a materiálů nás jistě zaujme. Až příliš dětsky možná vypadá modrá taška přes rameno zdobená řadou nášivek. Nutno však říct, že jde o velkou recesi, která nejednoho zaujme. Velice pěkně vypadá také kabelka zajímavého tvaru, jíž vévodí fialové a modré odstíny. Koláž na její přední straně na sebe strhne veškerou pozornost.

Dalšíoriginální nápady z dílny návrhářů OililyDalšíoriginální nápady z dílny návrhářů Oilily

Oilily umí být i jednoduchá a elegantní

Velmi univerzální je černá kabelka s šedým vzorem, hodí se jistě jak do města, tak do práce. Prakticky a vkusně vypadá elegantní lesklá červená kabelka na rameno s množstvím kapsiček. Pohodlně do ní uložíme vše potřebné. Velká černo – šedá taška zaujme nejednu studentku.

Poněkud univerzálnější OililyPoněkud univerzálnější Oilily

S Oilily i na cestách

Kromě kabelek uvádí na trh Oilily i cestovní tašky a kufry. Kufřík i velké příruční tašky bez problému nabídnou prostor pro vše, co budeme na cestách potřebovat a navíc budeme s takovým zavazadlem skvěle vypadat. S Oilily budeme cestovat v pohodlí a s dobrým pocitem.

Oilily v podzimních tónechOilily v podzimních tónech

Článek Oilily kabelky a tašky plné barev a nápadů byl publikován 1. listopadu 2010 v 00.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Šárka Rychtářová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...