Tipy pro módní nákupy z Ameriky

Tagy:  nákup, nakupování, Amerika, USA, Spojené státy, levné nakupování, značkové zboží, nákupy, Shopping-USA.cz, Zappos.com, Guess, Victorias Secret, Armani Exchange, Estée Lauder, Lancôme, DKNY, Roxy, Victorias Secret, Macys.com

Sponzorované odkazy:

Tipy pro módní nákupy z Ameriky

Věřte nebo ne, ale nákup módních značek a trendového spotřebního zboží může být v Americe mnohem levnější než u nás v Čechách. Pokud chcete nakupovat v USA i vy, zapomeňte na letenky. Nakupovat můžete i přes internet. Využijte služby Shopping-USA.cz.
Následující řádky vás seznámí s top americkými obchody, kde stojí za to nakoupit. Zboží je nejen podstatně kvalitnější a levnější, ale hlavně budete mít ve vašem šatníku ty nejnovější módní výstřelky.

Mall of AmericaMall of America

Zappos.com

Ve spojených státech je celá řada značkových i obyčejných obchodů s moderním oblečením a doplňky. Tím největším internetovým obchodem je www.zappos.com. Tento obchod pro vás nabízí celou řadu značkových bot, oblečení a doplňků. Pokud toužíte i vy, vyzkoušet tento e-shop, vězte, že nemusíte mít perfektní znalost angličtiny ani plnou peněženku bankovek. V tomto obchodě nakoupíte kvalitní a levné zboží zcela bez problémů.

Jak na to?

První bod, co musíte udělat, aby jste mohla nakupovat oblečení z USA je, zaregistrovat se na stránkách shopping-usa.cz. Registrace je zcela zdarma. Budete potřebovat znát pouze vaše údaje potřebné k nákupu – celé jméno, váši e-mailovou adresu, doručovací adresu a telefon.
Jestliže si nejste jistí, zdali nákup zvládnete, můžete si zaplatit nadstandardní služby a asistent vám bude celou dobu nákupu pomáhat. Určitě je mnohem levnější využít těchto služeb než si shánět letenku do USA. Zboží, které si v e-shopech vyberete, vám doručí přímo na vaší adresu.

Módní nákupy

Pokud toužíte vlastnit značkovou kabelku, boty nebo jakékoliv značkové oblečení, nemusíte vyloupit banku. Značkové zboží v USA je podstatně levnější než u nás v Čechách. Při troše štěstí se může stát, že si zakoupíte kvalitní značkové oblečení až o 70 % levněji. Stačí jen sledovat americké e-shopy a pokud narazíte na výprodej, máte absolutně vyhráno.
Výrobky módních značek proslulých jmen, jakými jsou například Guess, Victorias Secret, Armani Exchange, ale i Estée Lauder nebo Lancôme, jsou u nás často velice předražené. Navíc se v Čechách těžko shání.

Značkové oblečení nakoupíte také v GordmansZnačkové oblečení nakoupíte také v Gordmans

Kde nakupovat?

Ve Spojených státech jsou nesmírně moderní tyto značky a obchody: Guess, Armani, Baby Phat, Ralph Lauren, DKNY, Roxy, Victorias Secret a mnoho dalších.
Vyzkoušet můžete např. proslulá online nákupní centra v USA. Např. Macys.com je nádherný obchod s nepřeberným množství kvalitního oblečení a jiného zboží. Pánové zajisté ocení Cabellas.com. Milovníci knih, elektroniky, dětských hraček apod., se mohou podívat na internetové stránky Amazon.com. Další super online nákupní centra jsou 6pm.com, swell.com, tillys.com nebo tactics.com.

Vyzkoušejte tyto nákupy i vy. Vždyť i u vás může za pár dnů zvonit pošťák s tričkem vaší oblíbené značky, s extra výhodně zakoupenými šaty, s luxusními botami a parfémy, po kterých jste marně pátrala.

Článek Tipy pro módní nákupy z Ameriky byl publikován 8. června 2010 v 07.00 v rubrice Nákupy. Autorem článku je Mgr. Eva Gomelská. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...